BIST 9.891
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,71
HABER /  GÜNCEL

Ödeme Şartlı Hizmeti’yle ödeme kolaylığı

PTT müşterileri alıcıdan tahsil edilen parayı PTT güvencesinde yorulmadan teslim almanın rahatlığını yaşıyor.

Abone ol

İnternetten alışverişin hayatımızı kolaylaştırdığı bir gerçek. Ancak göndericinin veya alıcının birtakım endişeleri de yok değil. Bunların başında satın alınan ürünün ücretinin güvenli yollardan tahsili geliyor. İşte böyle durumlarda imdadımıza Ptt Kargo yetişiyor ve Ödeme Şartlı Hizmeti’ni sunuyor. Bu hizmette gönderi adreste veya PTT işyerinde teslim ediliyor.

Tahsil edilen ücret göndericinin adına havale ediliyor veya varsa posta çeki hesabına yatırılıyor. Ürün bedeli havale olarak gönderilecekse yurtiçi havale üst sınırı olan 30.000 TL’yi, parası çek hesabına yatırılacaksa havale üst sınırının iki katı olan 60.000 TL’yi aşmamak gerekiyor.

PTT müşterileri alıcıdan tahsil edilen parayı PTT güvencesinde yorulmadan teslim almanın rahatlığını yaşıyor. Bu hizmeti kullanmak için yapmanız gereken sadece ürünü kargoya verirken gönderinin içerik bedelini belirtmek ve Ödeme Şartlı Hizmeti talep etmek. Ödeme Şartlı Hizmeti’ni yurt dışından gelecek siparişleriniz için de kullanabiliyorsunuz. Ancak bu durumda kolinizi PTT işyerlerinden teslim alıyorsunuz. Konutta teslimlerde 5.000 TL, köy varışı teslimlerde 1.000 TL’yi aşan siparişlerinizde, ürününüzü yine PTT işyerlerinden teslim alıyorsunuz.

Ödeme Şartlı Hizmeti’ni mektup, basılmış kağıt, görme engellilere özgü yazılar, yurt dışı küçük paketler, posta kolileri veya kargoları için de kullanabilirsiniz.

PTT