BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,31
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ÖABT alan sınavı 2015- KPSS coğrafya soru cevapları

2015 KPSS-ÖABT alan sınavı coğrafya soru ve cevapları için gözler ÖSYM'de. ÖABT alan sınavı soru ve cevapları internethaber.com'da tartışılıyor.

Abone ol

2015 KPSS- Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınav ÖABT yapıldı. ÖABT soru ve cevapları için gözler ÖSYM'de. Peki Öğretmenlik alan bilgisi sınav soru ver cevapları nasıldı? KPSS'ye giren adaylar ÖABT soru ve cevaplarını internethaber.com'da tartışıyor. Türkçe soruları, ilköğretim matematik soruları, fen bilimleri/fen ve teknoloji soruları, sosyal bilgiler soruları, Türk dili ve edebiyatı soruları, tarih soruları, coğrafya oruları, matematik soruları, fizik soruları, kimya soruları, biyoloji soruları, din kültürü ve ahlak bilgisi soruları, Almanca soruları, İngilizce soruları nasıldı, yorumlarınızı yazın paylaşalım...

kpss-öabt-soru-cevaplari.jpg

2015 ÖABT SORU VE CEVAPLARI YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri/fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik, fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, Almanca, İngilizce, rehber öğretmen ve sınıf öğretmenliği alanlarında uygulanan sınav, saat 09.30'da başladı ve 75 dakika sürdü.

ÖABT'de adaylar, 40 soruluk alan bilgisi testi ve 10 soruluk alan eğitimi testinde yer alan soruları yanıtladı.