BIST 10.139
DOLAR 32,38
EURO 35,12
ALTIN 2.390,52
HABER /  GÜNCEL

O yoksa Fenerbahçe de yok

Fenerbahçe O'nun yokluğunda puan kayıpları yaşıyor. Yıldız futbolcu yoksa takım fena halde aksıyor..

Abone ol

Sarı-lacivertli takım, tecrübeli futbolcunun oynamadığı 11 resmi maçın 5'ini kazanamadı; 4'ünü kaybetti.

Belözoğlu, Avrupa Ligi play-off maçında forma giyememiş ve sarı-lacivertli takım PAOK'a tek golle boyun eğmişti. Türkiye Kupası'nda oynanan Ankaragücü ve Buca maçlarında da Emre yoktu ve Fenerbahçe iki maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Süper Lig'in 12.haftasında Gaziantep deplasmanına Emre olmadan giden sarı-lacivertli takım, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Bursa beraberliği ile Emre'nin olmadığı maçlarda kayıp sayısı 5'e yükseldi.

TEK FARKLI KAZANIYOR
Tecrübeli oyuncunun olmadığı ve Fenerbahçe'nin galip geldiği karşılaşmalarda da bazı benzerlikler göze çarpıyor. Bu 6 galibiyetin 4'ü tek farklı... Sarılacivertli takım, Emre'nin olmadığı maçlarda sadece Bucaspor'u 5-2 ve Kayserispor'u 2-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı.

KOCAMAN'DAN TALİMAT
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sakatlığı devam eden Emre Belözoğlu'nun Eskişehirspor deplasmanına kadar yetişmesi için sağlık heyetine talimat verdi. Emre'nin yokluğunda hem orta sahada etkisiz kalınırken, hem de yabancı kontenjanı nedeniyle hücum bölgesinde sıkıntı yaşanmıştı.