BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.431,83
HABER /  GÜNCEL

O yasa yarın TBMM’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara ve çocuklara şiddetin önlenmesine yönelik cezaların artırılmasını içeren yasa tasarısının yarın TBM...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kadınlara ve çocuklara şiddetin önlenmesine yönelik cezaların artırılmasını içeren yasa tasarısının yarın TBMM’ye geleceğini açıkladı.
AK Parti’nin AfyonKarahisar’da düzenlenen 22. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın kapanış konuşmasında Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başbakan Erdoğan, kadınlar ve çocuklara yönelik şiddette cezaların artırılmasına ilişkin yasa tasarısının yarın Meclis’e gönderileceğini söyledi. Başbakan Erdoğan, "Kadına el kaldıran insanlığa el kaldırmıştır, çocuğa el kaldıran, şiddet uygulayan, bir insan dahi olamayacak derecede alçalmıştır. Son hazırlığını yaptığımız yasa tasarısı, bu konuyla ilgili cezaları ciddi manada artıran bir yasa tasarısı olacaktır. Böyle bir kapıdan gir, öbür kapıdan çık yok. Çok ciddi ağır cezalar getiren bir yasal düzenlemeyi Meclis’e pazartesi günü gönderiyoruz" şeklinde konuştu.
(İHA)