BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

O sürücüyü kırık far ele verdi

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir minibüse çarparak 2 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan TIR sürücüsü, kırık far parçalarını...

Abone ol

Adana’nın Ceyhan ilçesinde bir minibüse çarparak 2 kişinin ölümüne 4 kişinin de yaralanmasına neden olan TIR sürücüsü, kırık far parçalarının eşleştirilmesi sonucu yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 20 Haziran 2014 günü saat 23.00 sularında TAG Otoyolunun Adana-Ceyhan kesiminin 34. kilometresinde bir minibüse arkadan çarparak sürücü H.Ş. ve minibüste yolcu olarak bulunan S.A. adlı 2 kişinin ölümüne, A.B, İ.B, S.B ve Ö.S.B. isimli 4 kişinin de yaralanmasına neden olduktan sonra olay yerinden kaçan ve plakası tespit edilemeyen tırın yakalanmasına yönelik çalışma yaptı.
Kaza yerindeki minibüsün sol arka tampon kısmında ve kaza yerinde bulunan tıra ait kırık far parçalarından yola çıkılarak aracın kaza sonrası gitmiş olabileceği değerlendirilen araç servislerini inceleyen ekipler, Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan bir araç servisinde park halindeki ön sağ kısmında maddi hasar bulunan bir tırın olduğu gördü.
Kaza yerinden elde edilen araç parçaları ile tırın parçaları eşleştirildiğinde parçaların birbirlerini tamamladıklarını belirleyen ekipler servis firması yetkilileriyle görüştü.
Yetkililer, tırı getiren A.T. isimli şahsın 25 bin TL tutarında bir zarar olduğunu öğrenince aracı bırakarak ayrıldığını söyledi.
Yapılan çalışmalar sonucunda yakalanan tır sürücüsü A.T. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
(İHA)