BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

O meydanlarda ailesi hastanede

MHP'li milletvdekili meydanlarda, ailesi ise hastane. İşte olayın ayrıntıları.

Abone ol

MHP İzmir 1'inci bölge, 8'inci sıra milletvekili adayı Opr. Dr. Ahmet Er, yedikleri kekten zehirlenen eşi, oğlu, kayınvalidesi ve kayınpederini hastaneye yatırıp, seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Ahmet Er, “Şimdi Türkiye için bir kurtuluş savaşındayız. Cepheden kaçış yok'' dedi.

MHP İzmir 1'inci bölge milletvekili adayı Ahmet Er'in karısı Emine Er (43), oğlu Yusuf Ege Er (10), kayınpederi Mehmet Koç (63) ve kayınvalidesi Hatice Koç (58), Seferihisar'ın Doğanbey Beldesi, Yıldız Tur Sitesi'ndeki yazlık evlerinde yaptıkları kekten yiyince zehirlendi.

Milletvekili adayı Opr. Dr. Ahmet Er, zehirlenen ailesini Seferihisar Necat Hepkon Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Kontrollerini yaptırdığı ailesini meslektaşlarına emanet eden Opr. Dr. Ahmet Er, hastaneden ayrılmadan önce yaptığı açıklamada, “Özdere, Gümüldür, Ürkmez ve Doğanbey'de seçim çalışmalarına devam edeceğim. Genel başkanımızın emriyle ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. Bu bir kurtuluş savaşı. 1919 yılından daha kötü durumdayız. Bu gidişe ‘Ne Mutlu Türkü Diyene’ diyenler son verecek'' dedi.
Opr. Dr. Ahmet Er'in, gıda mühendisi olan eşi Emine Er, “Sanıyorum kek yaparken kullandığımız çiğ yumurta sosundan zehirlendik. Kekten yemeyen kızıma bir şey olmadı. Eşim bizi hastaneye getirdi. Kontrollerimizi yaptırdı sonra da seçim çalışmaları için Ürkmez'e gitti. Telefonla sürekli bizden bilgi alıyor. Ben de seçim çalışmalarını sürdürmesini istiyorum. Ülkemiz de bizim gibi hasta. İnşallah doğru teşhisi koyacak doktorlar yönetime gelecek'' dedi.