BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,78
HABER /  GÜNCEL

O mahkemeye baskın yapıldı!

Sincan Ağır Ceza Mahkemesi aldıkları kararla tartışma yaratmıştı. Gül'e ve Erdoğan'a dava açmıştı. Müfettişler bugün baskın yaptı.

Abone ol

İNTERNETHABER

Adalet Bakanlığı Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ne soruşturma başlattı

Adalet Bakanlığı biri baş müfettiş olmak üzere 3 müfettişini dosyaları incelemek için mahkemeye gönderdi. Müfettişler habersizce mahkemeye baskın yaptı.

GÜL YARGILANSIN

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül hakkında “Kayıp Trilyon Davası”nda verilen takipsizlik kararını kaldıran Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz uzun süre gündemde kalmıştı.

ERDOĞAN KARARI

Kararı veren Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz, daha önce de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında `Sayın Öcalan` sözüne verilen takipsizlik kararının kaldırılmasına karar vermişti.

ODASINA JAMMER KOYAN HAKİM

Sincan 1.Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Osman Kaçmaz odasına Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Genelkurmay Başkanı gibi insanların korunmasında kullanılan jammer cihazı koydurtmuştu. Konuyla ilgili haberi Kanal D yapmıştı ve Kaçmaz şöyle açıklamıştı:  "Herkes biliyor ki herkes dinleniyor. Ama kim tarafından dinlendiğimiz konusunda şüphemiz var. Yani yasal dinleme değil tabiki" Hakim Kaçmaz "Şüpheleriniz mi var dinlendiğinize dair" sorusuna "Kesinlikle, mesela bakın Ergenekon davasına bakan hakimimiz bile öyle demedi mi?" diye cevaplamıştı.

TEFTİŞ BİZİMLE Mİ İLGİLİ BİLMİYORUZ

Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Osman Kaçmaz rutin teftişlerini geçen yıl geçirdiklerini kaydederek, ''Yapılan teftişin normal olmadığını'' öne sürdü.

İzinde olduğu için Sincan Adliyesi'ndeki teftişin tam olarak kapsamını bilmediğini ifade eden Kaçmaz, ''3 müfettiş inceleme yapıyor. İzinde olduğum için sebebini bilmiyorum. Olağan teftiş olup olmadığını bilmiyorum. Bizimle ilgili mi, değil mi onu da bilmiyorum'' diye konuştu.