BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.436,34
HABER /  GÜNCEL

O görüntülere 2 yıl tecavüz

O zaman 14 yaşındaydı. Cep telefonunda o görüntüleri görünce istedikleri her şeyi kabul etti. 2 yıl boyunca onlarca kişi tarafından tecavüze uğradı.

Abone ol

Aydın'da sık sık kaybolan ve intihar teşebbüsünde bulunan bir lise öğrencisi 2 yıldır başından geçenleri polis ve savcıya anlatınca herkes şoke oldu. 14 yaşından bu yana lise öğrencisi genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen 2'si 18 yaşından küçük biri minibüs şoförü 5 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Koruma altına alınan lise öğrencisi kızın psikolojik destek aldığı öğrenildi.

TECAVÜZLER 14 YAŞINDAYKEN BAŞLADI

Edinilen bilgiye göre Aydın'daki bir lisede okuyan Ö.K. isimli kız 2 yıl 14 yaşındayken, Aydın Merkez Pınarbaşı Mevkiinde Aydın'daki bir amatör spor kulübünde futbol oynayan arkadaşı A.Y. ile rızası dahilinde birlikte oldu. Daha sonra aynı kişi ile tekrar birlikte olan Ö'nün, Y. isimli bayanın cep telefonu ile uygunsuz görüntüleri çekildi.

GÖRÜNTÜLERİ İNTERNETE VERİRİZ TEHDİTİ

Çeşitli spor kulüplerinde futbol oynayan kişilerce 'Görüntüleri internete veririz' tehdidi ile genç kıza 2 yıl boyunca tecavüz ettiler.

Yaşananlar üzerine bunalıma giren lise öğrencisi birkaç defa intihar teşebbüsünde bulunarak ölmek istedi.

Psikolojik destek alan ve sürekli bunalımda olduğu ileri sürülen Ö.K. önceki gün yine kayboldu.

14 YAŞINDAN BERİ TECAVÜZE UĞRUYOR

16 yaşındaki lise öğrencisi kızı bulan polis ifadesini başvurmak ve yakınlarına teslim etmek üzere Çocuk Şubesi'ne götürünce genç kızın anlattıkları karşısında şaşırdı.

14 yaşından bu yana 2 yıldır değişik kişilerce tecavüze uğradığı yönündeki ifadesinin ardından Aydın Polisi, Cumhuriyet Savcılığı'nın
talimatıyla operasyon başlattı.

TECAVÜZLERİN 4'Ü FUTBOLCU 1'İ MİNÜBÜS ŞOFÖRÜ

Yapılan operasyon kapsamında hafta sonu isimleri tespit edilen zanlıları tek tek toplayan polis son olarak lise öğrencisi genç kızı kaçırıp tecavüz ettiği ileri sürülen minibüs şoförü C.Ş. ile birlikte Aydın'da çeşitli Amatör Futbol Kulüplerinde Futbol oynayan 17 yaşındaki A.Y. ve futbolcu arkadaşları E.K. (17) B.G. (18) ve A.K.'yi (18) gözaltına aldı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI, DAHA ÇOK KİŞİ VAR

Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 5 kişi yaklaşık 5 saat süren sorgulamanın ardından tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü ve Ö.K.'yi aynı yöntemle tecavüz ettiği ileri sürülen ve isimleri tespit edilen kişilerin de yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi. Bu arada olayı duyarak Aydın Adliyesi önünde görüntü çekmek isteyen basın mensupları şüphelilerin yakınları tarafından tehdit edildi.