BIST 10.217
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.465,01
HABER /  DÜNYA

Gökyüzünde yaşanan taciz skandalı

Air India havayolu şirketinin pilotları ile hostesleri yolcuların gözü önünde birbirine girdi. Arbedenin nedeni cinsel taciz iddiası.

Abone ol

Air India havayolu şirketine ait bir yolcu uçağın pilotları ile hostesleri uçak Birleşik Arap Emirlikleri'nden Hindistan'a doğru yol aldığı sırada yolcuların gözü önünde birbirine girdi.

Uçakta yaşanan arbedenin cinsel taciz iddiası yüzünden başladığı belirtildi. Bir pilot ve hostes yaralanırken, yumruklar havada uçuştu.

Polisin 106 yolcunun ve 7 kişilik mürettebatın bulunduğu uçakta meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.

PİLOTLAR HOSTESİ TACİZ ETTİ

Hostesler, pilotların 24 yaşındaki bir hostese cinsel tacizde bulunduğunu belirtti. Cinsel tacize uğradığı belirtilen hostes de uçağın inmesinin ardından şikayette bulundu. Hostes şikayetinde, iki pilotun 'şahsi isteklerini' yerine getirmeyince pilot kabininin içinde itilip kakıldığını ve taciz edildiğini söyledi.

ERKEKLERİN KOMPLEKS YAPTIĞI
MEMELER...

[PAGE]



ERKEKLERİN MEME KOMPLEKSİ

Artık sadece kadınlar için değil, erkekler için de meme küçültme ameliyatları yapılıyor. İngiltere'de bir şirket yöneticisi olarak çalışaN Jon Cullen, kızının baskıları üzerine göğüslerini küçültmeye karar verdi.

Kadınlar dünyasında egemenliğini çoktan elde etmiş olan estetik ameliyatlar, artık erkeklerin de hayatına girdi. Öyle ki bunlar arasında meme küçültme ameliyatları bile var. Daha seksi bir vücuda sahip olmak isteyen kadınlar gibi, şimdi erkekler de daha atletik görünümün peşinde. Büyük ve sarkık göğüslerle bunu elde edemeyeceklerine göre... Ameliyat masaları onları bekliyor!

İngiltere'de yaşayan şirket yöneticisi Jon Cullen da bıçak altına yatanlardan. 13 yaşındaki kızının "Baba memelerin anneminkilerden daha büyük" demesi üzerine estetik operasyonlara evet dediğini belirten adam, sarkan göğüslerinden de böylece kurtulmayı başarmış.

Büyük göğüsleriyle dikkat çeken ve estetik ameliyat yaptırması salık verilen ünlü isimler arasında Jack Nicholson ve Tony Blair de var. Her ne kadar ikisi de bundan şikayetçi olsa da, estetik müdahaleye henüz başvurmadı.

GAZ MASKESİNE DÖNÜŞEBİLEN
SÜTYEN İCAT ETTİLER... IG NOBEL ÖDÜLÜNÜ
ALDILAR...

[PAGE]



GAZ MASKESİ OLAN SÜTYEN

Nobel'e alternatif olarak, yeniden üretilmeyecek ve üretilmemesi gereken bilimsel çalışmalara verilen Ig Nobel Ödülleri, bir kez daha sahiplerini buldu. Ödüller arasında en dikkat çekense kamu sağlığı yararına hazaırlanan bir sütyendi!

Önce güldürmeyi, sonra düşündürmeyi" amaçlayan Nobel karşıtı "Ig Nobel" ödüllerinin 18'incisi dün gece ABD'nin en prestijli üniversitelerinden Harvard Üniversitesinde düzenlenen törenle dağıtıldı.

Veterinerlik, barış, ekonomi, kimya, tıp, fizik, edebiyat, kamu sağlığı, matematik ve biyoloji dalında verilen ödüllerde en ilginci hiç kuşkusuz 'kamu sağlığı' kategorisinde IgNobel'i kazanan Doktor Elena Bodnar'ın gaz maskesine dönüşen sütyeniydi.

Kendi tasarlayıp patentini aldığı sütyenle sahneye çıkan Bodnar, birkaç dakika içinde gaz maskesine dönüşmeyi başaran sütyenini tanıttı. Ortasındaki kelepçeyle kapları ikiye ayrılan sütyen, zor durumlarda bir gaz maskesi olarak kişiye güvenlik sağlıyor.