BIST 10.159
DOLAR 32,22
EURO 35,15
ALTIN 2.472,62
HABER /  SPOR

Sakın yapma yenge küfrederler

Tribünler Demirören'e küfür etmeye başlayınca eşi dayanamadı "alkışlarla" tavrını koydu. İşte o an yöneticiler bile şaşırdı.

Abone ol

Cumartesi akşamı eşiyle birlikte protokol tribününde Denizlispor maçını izleyen Revna Demirören, kocasının tribünler tarafından yuhalanması ve ıslıklanması karşısında soğukkanlılığını korudu. Tribünlerin Başkan'a yaptığı istifa çağrılarına alkışlarla karşılık veren Revna Demirören, Beşiktaş yöneticilerini bile şaşırttı.

TARAFTARI ALKIŞLADI
Başkan Yıldırım Demirören'n tepkileri hafifletmek için eşiyle birlikte maça gittiği de kulislerdeki bir diğer iddiaydı. Gecenin en ilginç görüntüsü ise Revna Hanım'ın "Yeter Yıldırım Demirören yeter" sloganlarına alkışlarla cevap vermesiydi kuşkusuz.

YAPMA YENGE KÜFREDERLER
Kameralara da yansıyan bu görüntüler sırasında bir diyalog yaşandı. O diyalogun şifresi dün çözüldü. O esnada Başkan Yıldrırım Demirören bile eşini engellemezken, arka sırada oturan divan kurulu başkanı Yalçın Karadeniz'in Revna Hanım'ı uyardığı öğrenildi. Karadeniz'in, "Yapma yenge. Bu hareketlerinle daha çok tahrik olacaklar. Eğer devam ederseniz, tepkiler küfre dönüşebilir" dediği ifade edildi. Revna Demirören'in de bu uyarı üzerine alkışlardan vazgeçtiği belirtildi.

BUNLARI HAK ETMİYOR
Demirören, eşine yapılanlara değil, golü alkışlamamalarına üzüldüğünü belirterek şunları söyledi: 'Maçta Yıldırım'a yapılanlara inanın ki üzülmedim, kırılmadın ve kızmadım. Çünkü ben Yıldırım'ın Beşiktaş'ı çok sevdiğini, hatta ailesiyle eş değerde tuttuğunu biliyorum. Bunları hak etmediğini de düşünüyorum. Bunlar sadece Yıldırım'a değil hiçbir kulüp başkanına ve yöneticisine yapılmamalı.

YİNE GELECEĞİM
Kendi isteğiyle maça geldiğini vurgulayan Revna Demirören, 'Bundan sonra da geleceğim. Gazetelerde bir kişinin çocuğunu stattan kaçışının fotoğrafını gördüm. Ona çok üzüldüm. Bütün bu tepkilere rağmen eşime bırak demedim. Demeyeceğim de. Zaten desem de dinlemez. Çünkü Beşiktaş'ı çok seviyor. Beni maçta en çok üzen Beşiktaş gol atıyor ve kimse alkışlamıyor. Çocukların emeklerinin, golün hakkı alkış  olmalıydı. En çok buna üzüldüm' diye konuştu.