BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.396,17
HABER /  GÜNCEL

O broşürleri cemaat mi dağıtıyor?

Son günlerde posta kutularına "AK Parti'ye oy vermeyin" şeklinde broşürler dağıtıldığı ortaya çıktı.

Abone ol

Akşam si yazarı , paralel yapının 30 Mart seçimlerinde AK Parti'yi hüsrana uğratmak için evlere broşür dağıttını yazdı.

Hükümet ile cemaat arasındaki kavga seçimlere uzandı. Başbakan Erdoğan'ın dönüm noktası olarak gördüğü 30 Mart yerel seçim sonuçları büyük önem kazandı.

Dershane kriziyle patlak veren kavganın hemen sonrasında paralel yapının AK Parti'yi indirmek için her yolu mübah göreceğini yazan Kelkitlioğlu, bugünkü köşesinde ilginç bilgiler aktardı. 

17 Aralık operasyonu öncesi aralarında eski siyasetçi Hüsamettin Özkan, bazı ünlü işadamları ve CHP’nin de olduğu ‘Beykoz Konakları ayarlı’ yeni bir dizayndan bahsettiğini belirten yazar, bugünkü yazısında seçimlere ilişkin yankı uyandıracak bir yazı kaleme aldı. 

AK PARTİ'NİN GÜÇLÜ OLDUĞU VEE ZAMAN ABONELİKLERİNİN İPTAL EDİLDİĞİ YERLERDE DAĞITILIYOR

"Cemaat seçim startını verdi!" başlıklı yazısında Kelkitlioğlu, evlere dağıtıldığını söylediği 20 sayfalık broşürlerin içeriği hakkında bilgiler aktardı:

"Kapağı oldukça amatör şekilde hazırlanmış ofset baskı 20 sayfalık broşürler hazırlandı. Bu broşürlerin kapağı ne kadar amatörse içeriği oldukça profesyonelce oluşturuldu. Hükümet aleyhine bilgilerin yer aldığı broşürde, AK Parti’ye oy verilmemesi isteniyor. Binlerce basılan broşür, ev ev dolaşılıp ya posta kutularına ya da kapı önüne bırakılıyor.

İçeriğinde, “Dershaneler konusunda mağdur edildik”, “AK Parti yolsuzlukların içine gömüldü”, “Cemaat hep ilkelerden yana tavır koydu”, ayrıca farklı millet ve ırklardan çocukların fotoğraflarına yer verilerek “Bunlar mı terörist” gibi ifadeler yer alıyor. 
Broşürün dağıtıldığı yerlerin seçimi de oldukça ilginç. 
AK Parti oylarının yüksek olduğu yerler ve Zaman gazetesi aboneliğinin iptal edildiği bölgeler özellikle seçilmiş.

Ancak bu karanlık yapı, milletin geçmişte de bu tür oyunları yaşadığını unutuyor. Millet artık, böyle kara propagandaları elinin tersiyle itiyor. Türkiye, 10 yıl önceki Türkiye değil."