BIST 10.256
DOLAR 32,22
EURO 34,70
ALTIN 2.449,37
HABER /  GÜNCEL

O anların fotoğrafları yayınlandı

Sürüden ayrılan bir boğanın saldırısına uğrayarak, boynundan ve akciğerlerinden feci şekilde yaralandı. Hastaneye yetiştirildi ama kurtarılamadı.

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

İspanya’nın kuzeyindeki Pamplona kentinde San Fermin festivali kapsamında yapılan geleneksel boğa koşusunda 1 kişi boynundan ve akciğerlerinden boynuz darbeleriyle öldü.

En tehlikeli boğa türü olarak bilinen Miura cinsi bir boğa, sürüden ayrıldı ve önüne ilk çıkan kişi olan 27 yaşındaki İspanyol Daniel Jimeno Romero’yla oyuncak bir bebek gibi oynadı.

Koşucular tarafından boğanın ayakları altından kaçırılan Romero, hastaneye yetiştirildi. Ancak, boynundan ve akciğerinden aldığı ağır yaralar nedeniyle çok kan kaybetmiş olan genç adam kurtarılamadı.

2003 yılından bu yana festivalde ilk can kaybı da bu oldu. Romero’nun hayatını kaybettiği festivalin 6. günün de 6 kişi de yaralanarak tedavi altına alındı.

 1500’lü yıllarda ticari bir kutlama olarak başlayan ve günümüzde de hala devam eden bu festival Pamplona şehrinde her yıl 6 Temmuz ile 14 Temmuz arasında düzenleniyor. 8 gün süren festivalde, katılımcılar öfkeli boğalarla beraber 825 metrelik yolda koşuyorlar.

Yaralanmaların her yıl yaşandığı festivalde, şimdiye dek 13 kişi hayatını kaybetti. Hem hayvan hakları açısından hem de şiddet gösteriyle gündemden düşmeyen festival her şeye rağmen her yıl 2.5 milyona yakın kişiyi ağırlamaya devam ediyor.

HERKESİ KORKUYA SALAN
O ANLAR FOTOĞRAFLANDI...

DİKKAT: FOTOĞRAFLAR 18 YAŞ ALTI İÇİN
SAKINCALIDIR...

[PAGE]

 

[PAGE]

 

[PAGE]



[PAGE]

 

[PAGE]



[PAGE]