BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,34
HABER /  GÜNCEL

Nusaybin şehidi Ozan Özmen bakın kimin oğlu çıktı?

MARDİN Nusaybin'deki çatışmada yaralanan Ozan Özmen ve Jandarma Onbaşı Mustafa Karaman kaldırıldıkları GATA hastanesinde şehit oldular.

Abone ol

NUSAYBİN'de PKK'ya yönelik operasyonda yaralanan Ozan Özmen ile Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman kurtarılamayarak şehit oldular.

Şehit Ozan Özmen üst düzey devlet yetkilisinin oğlu çıkarken şehit Mustafa Karaman'ın çatışmada çekilen son görüntüsü yayınlandı.

Operasyonda yaralanarak yaklaşık 15 gün önce GATA'ya sevk edilen Ozan Özmen, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şehit polis memurunun cenazesi, yarın Cuma namazının ardından memleketi Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Beyağaç (Zile) köyünde defnedilecek.

BABASI ÜST DÜZEY DEVLET YÖNETİCİSİ

Şehit Ozan Özmen, Bartın Vali Yardımcısı Aydın Özmen’in oğlu çıktı. Şehit Özmen ayrıca Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Tekin Özmen’in de yeğeni.

ŞEHİDİN ÇATIŞMADAKİ SON GÖRÜNTÜSÜ

Nusaybin'deki çatışmadan ağır yaralı olarak getirildiği GATA'da şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Karaman'ın da son görüntüleri ortaya çıktı.

Cep telefonu ile bir evde çekilen görüntülerde şehit Onbaşı Mustafa Karaman, PKK'lı teröristlerle çatışıyor.

ANNESİ İÇİN YAZDIĞI SON NOT

Şehit Karaman'ın kendi profilinde annesinin fotoğrafıyla paylaştığı "Yanı başındakiler halini anlamazken kilometrelerce uzakta sesinden üzgün olduğunu anlayan tek insana ANNE denir kurban olduğum seni çok özledim yemeklerini de özledim kuzun hingal yemeğini de özledi ANNEMMMMM" ileti ise görenleri duygulandırdı.