BIST 10.241
DOLAR 32,38
EURO 34,77
ALTIN 2.395,91
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Nurettin Canikli istifa mı etti? YENİ HABER

AK Parti Grup Başkan vekili Nurettin Canikli'nin istifa ettiğini yazdığı tweet sosyal medya gündemine bomba gibi düştü. Daha sonra hesabın hacklendiği ortaya çıktı.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - AK Parti'nin başı hacker'larla dertte. Daha önce AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait'in Twitter hesabı eklenerek istifa ettiği yazılmıştı. Şimdi de aynı olay AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin başına geldi.

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli'nin Twitter hesabından 'Kuruluşundan beri büyük emekler verdiğim partimden bugün istifamı sunarak ayrılıyorum. Akşam Saat 20:00'da ayrıca açıklamalarım olacak' mesajı yayınlandı.

AK Parti TBMM Grup Basın Danışmanı İrem Sarp, kişisel hesabından Canikli'nin hesabının hacklendiğini açıkladı.

İşte Canikli'nin Twitter hesabından yapılan o paylaşımlar:

200520141700151918872_4-(1).jpg 

AK PARTİ'Yİ KARIŞTIRDI 

Nurettin Canikli'nin Twitter hesabını ele geçiren kişi AK Partili bakan ve milletvekillerine DM'den gönderdiği mesajlarla AK Parti'yi birbirine kattı. Hesaptan Suat Kılıç'a direkt mesaj atan hackerın " takipçi sayımı nasıl yükseltebilirim" diye sorduğu öğrenildi. Bakanların Twitter hesaplarına çeşitli linkler göndererek görüş soran hacker, İzmir Milletvekili Rıfat Sait'a ise özel mesajla " paralel yapıyla ilgili hakkınızdaki iddialara ne diyorsunuz?" diye sordu.