BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.433,22
HABER /  MEDYA

Nur Yerlitaş hastalığı ne Kemal Doğulu'ya ne olmuştu?

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu İşte Benim Stilim serüveninden sonra ağır darbe yemişlerdi. Nur Yerlitaş hastalığı neydi Kemal Doğulu evinde nasıl bir kaza geçirmiş ve ne olmuştu?

Abone ol

İşte Benim Stilim 7. sezonu ile ekranlara dönerken Kemal Doğulu da kaybettiği koltuğunu geri aldı. İşte Benim Stilim'in fenomen jüri üyesi Nur Yerlitaş da hastalığı sonrasında ekranda moral depolayacak.

Peki Nur Yerlitaş'ın hastalığı neydi? Kemal Doğulu nasıl bir kaza geçirmiş ve evinde ne olmuştu?

NUR YERLİTAŞ'IN HASTALIĞI NE?

Meme küçültme ameliyatı için gittiği hastanede Nur Yerlitaş hayatının şokunu yaşadı. Ekim ayında ünlü modacı ameliyat masasına yatmak zorunda kaldı ve memesindeki kist alındı.

Nur Yerlitaş ameliyattan sonra yeniden ekranlara dönerken hastalığının ilk safhada yakalanmış olması onun şansı oldu.

Nur Yerlitaş ameliyata tanıdıklarından helallik alarak girmiş, 6 saatlik operasyonun ardından sağlığına kavuşmuştu.

KEMAL DOĞULU'YA NE OLMUŞTU GEÇİRDİĞİ KAZA

İşte Benim Stilim'in talihsiz jüri üyelerinden biri de Kemal Doğulu'ydu. Kemal Doğulu önce evinde geçirdiği talihsiz olay sebebiyle hastalik olmuş, ardından da iş yerinin iflası ile ekonomik olarak çökmüştü.


EVİNDE BAYGIN HALDE BULUNMUŞTU

Kemal Doğulu yaşadığı Beyoğlu’ndaki apartmanda geçirdiği kaza sonucu hastanelik olmuştu. Ayağındaki problem nedeniyle düşen Kemal Doğulu uzun süre baygın kalmış ve tesadüfen bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan Kemal Doğulu acil bakımda kalmıştı ve durumu çok ciddiydi. Ünlü sunucu ölümün eşiğinden dönmüştü.