BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.433,16
HABER /  GÜNCEL

Nur Erkoç annesi için sinirlendi : 'Bu yaşta o yarışmada...'

Kısmetse Olur evine elenen yarışmacının yerine Leyla Keskin geldi. Leyla Keskin geçen sezonun birincisi Nur Erkoç'un annesi. 'Bu yaşta evlilikle ne işi var' eleştirileri alan annesi için Nur ne dedi?

Abone ol

Kısmetse Olur evinden elenen Merve'nin yerine gelinler arasına dahil olan Leyla Keskin tartışma konusu oldu. 'Bu yaşta ne işi var' diyenler 'Esra Erol'a gitsin' yorumları yapıyorlar.

Leyla Keskin agresifliği ve kavgacılığı ile geçen sezondan izleyecinin tanığı bir isim. Kısmetse Olur evinin birincisi olup Batuhan Cimilli ile evlenen Nur Erkoç'un annesi olan Leyla Keskin figüran oyunculuk yapıyor.

LEYLA KESKİN İÇİN AÇIKLAMA

Leyla Keskin'in bu yaşta Kısmetse Olur'a katılmasına eleştiriler gelince kızı Nur Erkoç instagram hesabından açıklama yaptı.

Nur Erkoç, 'Aşkın yaşı olmadığı gibi evlenmenin de yaşı yoktur' diyerek annesine arka çıktı. İşte yazdıkları;


LEYLA KESKİN KAVGACININ ÖNDE GİDENİ

Kısmetse Olur evine kavga ve şov ihtiyacını karşılaması için dahil edilen Leyla Keskin ilk haftadan bunun hakkını verdi. Semih Kurtulmuş ile kavga eden Leyla Keskin, yaşıtı olan damat adayına ise pek de ilgi göstermedi.

Leyla Keskin geçimini figüranlık yaparak sağlıyor. Nur Erkoç'un babasından ayrı olan Leyla Keskin sabır sınırlarını aşacak kadar kavgacı bir isim.