BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.431,95
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Numan Kurtulmuş'a özel dinleme ağı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'u dinleyen paralel yapı eşi Sevgi Kurtulmuş'u ve oğlu Emir Kurtulmuş'u da dinlemiş.

Abone ol

3 bin kişiden oluşan dinleme listesinde Numan Kurtulmuş'a yakın isimlerin ağırlıkta olması dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan ve yakın çevresi için 'Selam Terör Örgütü' adlı bir örgüt uyduran paralel yapı, 2011 yılından bu yana her konuşmayı 'tape'leyip arşivlemiş.

Yeni Şafak ve Star gazetelerinin dinleme haberi gündeme bomba gibi düştü. Kamuoyu çok sayıda ünlü isimlerin dinlendiği skandalı konuşuyor,

Dinleme mağdurlarından biri de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş. Paralel örgüt Kurtulmuş'u dinlemekle kalmamış eşi Sevgi Kurtulmuş ve oğlu Emir Kurtulmuş'u da dinlemiş.

Geçmişte Has Parti Genel Başkanlığı yapan Numan Kurtulmuş'un yakın çevresi de dinleme ağına takılmış. Kurtulmuş'un yakın koruması Hüseyin Demir, Özel Kalemleri Furkan Torlak ve Musa Güldibi, Has Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Özel, Ankara İl Başkanı, Abdulhamit Gül, Genel Başkan Yardımcısı Erol Erdoğan, GİK üyeleri; Erol dilaver, Hüsamettin Korkutata, Sinan Hacı Necipoğlu ve Türker Saltabaş'ın dinlenen isimler olması dikkat çekti.

DİNLENEN İŞADAMLARI LİSTESİ KİMLER VAR (TAM LİSTE TIKLA GÖR)

liste.jpg

dinleme.jpg