BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.401,17
MEDYA

NTV TV100 Ülke TV A Haber'de korku dolu anlar! Canlı yayında depreme yakalandılar

İSTANBUL'daki 3.9'luk depreme canlı yayın sırasında yakalanan konuk ve sunucuların tepkileri, kameralara yansıdı.

İstanbul'da dün saat 15:07'de merkez üssü İstanbul'un Kartal ilçesi olan 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu Yakası'ndaki birçok ilçede hissedildi. Birçok vatandaş evlerinden çıkıp sokaklara dökülürken, canlı yayında depreme yakalananlar ise zor anlar yaşadı.

"Anksiyetem tutmasın"
TV 100'de yayınlanan bir programa konuk olan Deniz Akkaya, sarsıntı anında "Deprem mi oldu, sonra gel de anksiyetem tutmasın" sözleriyle yaşadığı korkuyu dile getirdi.

"Deprem mi oldu"
Ülke TV'de yayında olan 'Dünyanın Gündemi' programında da benzer anlar yaşandı. Sunucu Taha Dağlı, konuğunun açıklamalarda bulunduğu sırada "Deprem mi oldu" ifadesiyle dikkat çekti.

Haber sunarken deprem
NTV Haber spikeri Buse Yıldırım da depreme yayın sırasında yakalanan isimlerden oldu. Masanın ve kameraların sallanmasıyla durumu anlamaya çalışan Yıldırım'ın o anları ise yaşanan paniği gözler önüne serdi.

Anonsu yarıda kesti
Savunma Bakanı Hulisi Akar ile ilgili bir haberin anonsunu yaptığı sırada depreme yakalanan A Haber spikeri, anonsu yarıda kesip, "Bende stüdyoda hissettim, bir deprem meydana geldi" ifadelerini kullandı. "Haberi okumadan evvel depremi hissettim ama emin olamadım" diyen sunucu, depremin Marmara Bölgesi'nde hissedildiğini belirtti. Kısa süreli bir panik yaşayan spikerin o anlarını ise kamera anbean kaydetti.

 

Sitene Ekle