BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Nissan Navara yenilendi

2 farklı versiyonla yenilenen Nissan Navra 4x2 ve 4x4 versiyonlarıyla satışa sunuluyor...

Abone ol

Nissan’ın bugüne kadar performansı ile göz dolduran 2.5 lt common rail turbo diesel  motoru, yenilenen Navara’ da 19PS’ lik güç artışıyla 4x2 SE versiyonunda 163PS güç ve 403Nm tork, 4x4 SE ve LE versiyonlarında ise 190PS’ lik güç ve 450Nm tork değerine ulaştı.

Yeni Navara, bu üstün güç artışının yanı sıra yapılan mühendislik çalışmaları neticesinde daha düşük yakıt tüketim değerleri elde ederek, ticari araç kullanıcılarına daha ekonomik giderler sunmayı hedefliyor. 4x2 SE M/T versiyonu şehir dışı kullanımlarda sadece 7lt. yakıt tüketiyor.

Yeni Navara’nın dış görünümüne keskin çizgilerin hakim olduğu yeni tip ön panjur, sportif ön tampon, yeni ön kaput ve yenilenen ön farlar hakim. Bu değişikliklerle daha agresif ve daha dinamik bir araç haline gelen Yeni Navara, öncüsü olduğu SUP(Sports Utility Pick-up) kavramını yine bir üst basamağa taşımayı başarıyor.

İç kısımda ise yenilenen gümüş renkli orta konsol, gümüş renkli vites ve bardaklık çerçevesi, yeni tip kapı cepleri ve yenilenen 4x4 kontrol düğmesiyle SUV’ları andıran prestijli bir görünüme kavuşan Yeni Navara Pick-up kullanıcılarına daha konforlu yolculuklar vaat ediyor.

4x2 ve 4x4 versiyonlarında düz ve otomatik vites seçenekleri sunan Yeni  Navara’nın SE versiyonunda ABS, EBD ve Brake Assist, sürücü ve yolcu hava yastığı, 6’lı CD çalar, çift taraflı otomatik klima, cruise control, yol bilgisayarı, Bluetooth, alüminyum alaşımlı jantlar, LE versiyonunda ise SE versiyonu özelliklerine ek olarak ESP, yan ve perde hava yastıkları, sunroof, deri döşeme, ısıtmalı ve elektrik ayarlı ön koltuklar ve yağmur sensörü gibi üstün donanım özellikleri standart sunuluyor.