BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,77
ALTIN 2.506,57
HABER /  GÜNCEL

Nimet Abla kuyruğu uzadıkça uzadı

Milli Piyango'nun yeni yıl ikramiyesinin hayalini kuran binlerce kişi hafta sonu İstanbul'daki Nimet Abla gişesinin önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.

Abone ol

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon lira olarak belirlenen büyük ikramiyenin talihlisi 31 Aralık’ta belli olacak. Piyangonun şimdiden talihlileri arasına katılanlardan biri ise, bilet almak için önündeki uzun kuyruklarda vatandaşların saatlerce beklediği Nimet Abla bayisi oldu.

Özellikle İstanbul Eminönü'ndeki Nimet Abla gişesinin önünde metrelerce uzayıp giden kuyruklar da gün geçtikçe artıyor. 70 milyonluk en büyük ikramiyeyi kazanmak için saatlerce bilet satış bayilerinde beklemeyi göze alan vatandaşların oluşturduğu kuyrukların uzunluğu, özellikle hafta sonları dikkat çekici boyutlara ulaşıyor.

İstanbul dışından da bilet almaya gelenler tanınmış bayileri tercih ediyor. Bu ilgi, tanınmış bayilere hatırı sayılır bir kazancı kasasına koymasına yol açıyor. 

ANKARA'DA DA KUYRUK VAR

Bu arada Ankara'da şans oyunlarında 5 kez büyük ikramiye kazandıran Hüseyin Çakmak'a ait bayi önünde yılbaşı öncesi 70 milyon liranın hayalini kuranlar kuyruk oluşturdu. Bu zamana kadar 5 kez büyük ikramiye kazandırdığını kaydetti. Çakmak, şöyle dedi:

"3,5 milyon TL Süper Loto ile başladım. En son 4.5 milyon TL verdim. Arada tabii şans topu, on numara var. Bu bölgede herkes burayı biliyor, güzel bir talep var. İnsanlara ikramiye vermek benim de hoşuma gidiyor. İnsanlar bunu duyunca daha yoğun talep oluyor. Türkiye'nin birçok ilinden gelenler oldu. Gelip buradan 100 tane seri bilet alanlar oldu. İstanbul'dan, başka illerden. Hedefim daha büyük, İstanbul'da 'Nimet Abla' diyorlar, burada da biz 'Muazzez Abla' diyoruz. Ankara'nın 'Muazzez Abla'sı olma yolundayız."