BIST 10.557
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.432,07
HABER /  MAGAZİN

Nilgün Belgünün kahkaha attıracak anısı

Şen kahkahaları ile ünlü Nilgün Belgün'ün başına öyle bir iş gelmişki... "Sanırsınız ormandan tecavüzden dönüyor gibiydim" diyerek anlatıyor.

Abone ol

Filiz Akın'ın Habertürk'teki programına konuk olan tiyatrocu Nilgün Belgün, o meşhur anılarından birini daha anlatarak ekran başındakileri kahkahalara boğdu.

Televizyongazetesinin haberine göre Nilgün Belgün, Haldun Dormen ile birlikte katıldıkları Hülya Avşar Show'da, stüdyodaki havuzun içine düşmüş. Nasıl olduysa boğazına kadar suyun içine batmasına karşın yüzündeki makyajı ve saçı bozulmayan Belgün, o halde programdaki müzisyenler tarafından havuzdan çıkarılarak kulise alınmış.

Ayakkabısının bir topuğu da kırılan ve havuzda kalan Nilgün Belgün'e bir bornoz verilmiş. Belgün, elbisesinin ıslak olmasına karşın duruşunun bozulmadığı ve içini de göstermediği için yayına ıslak da olsa çıkmayı tercih etmiş. Topuğu kırık olduğu halde sanki topuğu varmış gibi de yürüyen Belgün, kahkahalar arasında Hülya Avşar ile röportajını da yapıp kulise gelmiş. Bundan sonrasını Nilgün Belgün şöyle anlatıyor:

"Röportaj bitti ben içeri girdim. Tabi o sırılsıklam halimle eve gidersem, kesin zatürre olurum. Tabi soyundum nü bir biçimde. Üzerimde kürküm vardı, onu giydim. Tek ayağımın topuğu yok, tek topukla bindim arabama geliyorum. Bu arada da düşünüyorum, ya bir polis çevirse! Yani ben Hülya Avşar Show değil, ormanda tecavüzden dönüyor gibiydim!"

VALLA BU ADAMA VARILIR...
KENAN IŞIK'IN İLGİNÇ SÖZLERİ...
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]


BU ADAMA VARILIR!

atv'deki programında Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncuları Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'i konuk eden Kenan Işık, ilginç bir tespit yaptı.

Kenan Işık, romanda Bihter'in evlendiği adamın insanda "Bu adama da varılır mı bu taze kız, tam tersine annesiyle birlikte olması gerekirken, bu kız bu adamı ne yapsın" şeklinde bir duygu uyandırdığını belirterek Selçuk Yöntem'le ilgili düşüncesini şöyle ifade etti:

"Fakat burada onun olmadığını iddia ediyorum. Çünkü Selçuk'sa bu adamı oynayan, bu adama varılır canım! Hatta filmin jönüne bile tercih edilebilir yani!"

ŞEKER ŞEKER BİR GÜZEL
HAKARET ETTİLER...DİĞER SAYFADA

[PAGE]


ŞEKER ŞEKER HAKARET ETTİLER

Şarkıcı Neco, kendisinden 25 yaş küçük bir kadınla birlikte olduğu için basında çıkan olumsuz yöndeki haberler için ağır konuştu.

CNNTÜRK'te ekrana gelen Kürşat Başar'la programına konuk olan Neco, bir süre önce şimdiki eşi İdil Hanım ile birliktelik yaşayınca basında gündeme oturmuştu. Oya Germen ile evli olmasının yanı sıra İdil Hanım'ın kendisinden 25 yaş küçük olması magazin basınının bu olayı uzun süre gündemde tutmasına sebep olmuştu.

Programda konuşan Neco, iyi bir arşivci olduğunu ve çıkan tüm bu haberleri sakladığını belirterek, şöyle konuştu:

"Çok enteresan. Hepsini biriktirdim, 1,5 sene sürdü. Önüme koyduğum zaman o çıkan yazıları inanır mısın 2-3 tane özel röportajım vardır, bunun haricinde hiçbir şeyim yoktur. Hepsini tebrik ediyorum yazanların. Bu kadar hayal güçleri fazla. O kadar güzel cümleleri bir araya getirip, bu kadar şeker şeker bir insana hakaret etme yolunu seçenler hakikaten medyatik adamlar. Çok başarılı kişiler var. Bu yanlış."

Neco, yıllarca medyada sansasyol bir şekilde yer almaması nedeniyle düşman kazandığını ifade etti ve "Hepsi bileylenmişler. Böyle de bir şey olunca ağızlarına ne geliyorsa yazdılar. Ee yazsınlar..." dedi.