BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.409,67
HABER /  MAGAZİN

Nil Karaibrahimgil kendi masalını anlatacak

Turkcell Yıldızlı Geceler'de 3 Ağustos'ta sahne Nil Karaibrahimgil'in olacak.

Abone ol

Pera Event organizasyonuyla müzikseverlere, unutulmayacak saatler yaşatmaya hazırlanan Turkcell Yıldızlı Geceler, 3 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, müziğin en renkli ismi Nil Karaibrahimgil’i ağırlayacak.

Sevilen sanatçı, “Nil’in Kendi Masalı” adını verdiği konserinde şarkı söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez hikâyelendirecek. Renkli kişiliği ve sevilen şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Nil Karaibrahimgil, 3 Ağustos’ta Turkcell Yıldızlı Geceler ile Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak. Merakla beklenen etkinliğin, en renkli sahnesine imza atmaya hazırlanan sevilen sanatçı, dinleyicilerine birçok sürpriz de yaşatacak.

Karaibrahimgil “Nil’in Kendi Masalı” adını verdiği konserinde şarkı söylemenin yanı sıra, hayatında dersler çıkardığı anları da ilk kez Harbiye sahnesinde hikâyelendirecek. Oğluna yazdığı ninniyi de ilk kez ukulele çalarak söyleyecek ve yazdığı günü canlandıracak olan sanatçı, Nino Varon’un albümü için yeniden yorumladığı “Göreceksin” şarkısını da ilk kez Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde seslendirecek.

Nil Karaibrahimgil, tüm sevenlerini Açıkhava’daki konserine davet ediyor. İşte Nil’in daveti: “Kanatlarım Var Ruhumda’yı yazdığımda yedi aylık hamileydim. Şarkı çıktı, patladı, çatladı. 40 milyon hit aldı, bir türlü konserde doya doya söyleyemedim derken… Hah işte şimdi oldu. Açıkhava’da bağıra çağıra söyleriz. Aklımda bir şey var onu da yapmak istiyorum. Kelimeni al, kalbini al, sevdiğini al gel. “

TURKCELL FARKI İLE KULLANICILARINA ÇOK ÖZEL AYRICALIKLAR !

• Turkcell Platinum müşterilerine tüm biletlerde %40 indirim ayrıcalığı Platinum Uygulaması’nda.
• Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine Cuma Candır’dan %50 indirim!
• Gnctrkcll üyelerine 1 alana 1 bedava! Arkadaşınla birlikte konser keyfi seni bekliyor. Detaylar gnctrkcll mobil uygulama’da.
• Turkcell Müzik || Turkcell Müzik’te oluşturulacak olan özel bir bölümde, Yıldızlı Geceler boyunca Açıkhava’da sahne alacak sanatçıların en sevilen şarkıları Turkcell Müzik farkıyla kullanıcıları tarafından takip edilebilecek.
Tüm Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri Biletix’te!

www.turkcellyildizligeceler.com
http://turkcellmuzik.turkcell.com.tr