BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,74
ALTIN 2.395,34
HABER /  MAGAZİN

Nihata nasıl aşık oldu?

Bir süredir magazin dünyasının tepesine oturan Seda Sayan, Nihat Doğan'a aşık olduğu anı anlattı.

Abone ol

Seda Sayan, namıdiğer 'Kadırgalı Seda'... 20 yıldır sanat dünyasında... Yaptığı evlilikler, yaşadığı arkadaşlıklar, dedikodular hemen hemen her gün magazin basınında... 'Bu zamana kadar saklayacağım bir şey yapmadım' diyen Seda Sayan, "Şu anda mutluyum ve çok harika bir ilişki yaşıyorum. Gerçekten sevdiğim, erkekle beraberim. Bazıları dedikodu üretiyor. 'Seda Sayan'ın programına çıkan ünlü oluyor' diye ama Nihat'ı bir kere programıma aldım. Canlı yayında, kıyafetiyle alay ettim. 'Bu ne biçim ayakkabı, ne biçim giyiniyorsun' dedim. Şimşek gibi bir gözle karşılaştım, çok kızdı bana. O gözler hoşuma gitti'' dedi. 
     
LİMON SATARIM

"Bugüne kadar her yaşadığımı kameralar önünde ve mikrofonlar önünde yaşadım. Nişanlım Nihat Doğan ile seviyeli ve düzgün bir hayat yaşıyorum. Kimseden utanacağım bir ilişki yaşamadım. Ama nedense yine polemiklerle karşı karşıyayım. 'Neden Nihat Doğan, niye genç falan filan...' 16 yaşından beri bu piyasanın içindeyim, düğün salonlarından geldim. Dolayısıyla, gazeteci ve televizyoncularla beraber büyüdük, bir yerlere geldik. 
     
Et tırnak gibi olduk. Bu saatten sonra kameralar olmasa bile ben mutlu olurum, çünkü gecekondudan geldim. Beni pazara koy, limon satarım. Oğlak burcuyum, ekmeğimi taştan çıkartırım. Yeni bir ilişkiye başlarken 'Nasıl açıklayacağım, neler yazacaklar, sorularla yıpratacaklar' diye kafamdan hiç geçirmem. Çünkü benim alnım açık yüzüm ak. Bu zamana kadar saklayacağım, utanacağım hiçbir ilişki yaşamadım, bundan sonra da yaşamam. Eğer benim hayatıma biri girmişse o benim anlatmama değer insandır; en azından birlikte olduğum zaman içinde... Zaten benim birlikte olduğum insana saygım, sevgim olmasa birlikte zaman geçirmem. Dolayısıyla ben bunu nasıl açıklayacağım, ne diyeceğim gibi kaygılarım olamaz. Hayatıma utanacağım insanlar sokmadım, sokmayacağım da."

HESABINI YAPARIM 
     
'Paramın geçtiği adama âşık olmam' diyen güzel sanatçı Sayan, "Ben bir ilişkiye başlarken, bir insanın yaşını, özelliklerini, kalitesini, kişiliğini, kendine ne katacağını ya da kendimden neler götüreceğinin hesabını yaparım. O kadar çok otorite ve kendi doğrularına inanan bir kadınım ki, karşımdakinin çok fazla karakter tahlilini yapmıyorum, sadece bozulmamışı bulmaya çalışıyorum. Ve bozulmamışı da buluyorum. Hayatımdaki erkeklere param geçmez benim. Nedir biliyor musun geçen? İnsanlar birbirlerinin şartlarını, birbirlerinin lükslerini yaşıyordur. Paramın geçtiği adama âşık olamam ki ben! Bakmakla mükellef olduğum o kadar büyük bir ailem var ki... Kardeşime bütün servetimi yediririm, anama yağdırırım, bütün sülaleme bakarım ama hayatımdaki erkek benim elime bakmamalı. Baktığı zaman biter" diye konuştu. 
     
CANLI YAYINDA ALAY ETTİM 
     
Nihat Doğan ile çok güzel bir dönem geçirdiğini söyleyen Sayan, "Şu anda mutluyum ve çok harika bir ilişki yaşıyorum. Gerçekten sevdiğim, erkekle beraberim. Bazıları dedikodu üretiyor. 'Seda Sayan'ın programına çıkan ünlü oluyor' diye ama Nihat'ı bir kere programıma aldım. Canlı yayında, kıyafetiyle alay ettim. 'Bu ne biçim ayakkabı, ne biçim giyiniyorsun' dedim. Şimşek gibi bir gözle karşılaştım, çok kızdı bana. O gözler hoşuma gitti. Kendisinden elektrik almıştım. 
     
Önceden tanışıyorduk ama samimi değildik. Daha sonra kendisiyle görüşmek istedim. 'Acaba ilk gördüğüm adam beni yine etkileyecek mi diye' merak ediyordum. Nasıl arayacağımı, hakkımda ne düşüneceğini bilemediğim için korktum. Mesaj atayım dedim. Aklıma bir şey gelmedi, 'Sen nerelisin' dedim. O da 'Muş' yazdı, bu kadar. Şaşırmıştır çocuk ne yapsın! İmajıyla ilgileneceğim diye telefonunu almıştım. Aradığımda inanamamış... Ben onu aramasam o beni asla aramazdı, öyle bir delikanlı o. Ben bunu hissettiğim için kendim aradım, hiç de pişman değilim. Daha sonra kahve içmeye gittik ve güzel bir beraberlik başladı" diye konuştu.