BIST 10.677
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.442,43
HABER /  SPOR

Nihat iddiaları noktaladı

Türk futbolcu Nihat Kahveci, ''Artık büyük bir takıma gitmeyi düşünmüyorum'' dedi.

Abone ol

Nihat, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, Villarreal ile 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve bunu tamamlamak istediğini vurgulayarak, ''Villarreal'de çok iyiyim. Büyük bir takımız ve kulübüz. Hiçbir büyük kulüp düşünmek, hatta bunlarla ilgili dedikoduları bile duymak istemiyorum. Takımım büyük bir aile gibi ve bu çok hoşuma gidiyor'' dedi.

Real Madrid'in 6 puan gerisinde olarak şampiyonluk adayı gösterilmelerinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Türk futbolcu, ''Ama ikinciler her zaman unutuluyor'' şeklinde konuştu. Nihat, Real Sociedad'da oynadığı dönemde ligin son haftalarında kaçırdıkları şampiyonluk ile şimdiki şampiyonluk yarışını değerlendirirken, ''O zaman çok farklıydı, çünkü uzunca bir zaman lig lideriydik. Şimdi ise çok daha karışık'' açıklamasını yaptı.

Sevilla ile yarın oynayacakları lig maçını kazanmak için her şeyi deneyeceklerini kaydeden Nihat, Real Madrid'in olası puan kaybı ve kendilerinin kazanması halinde aradaki farkın 3'e ineceğini ve o zaman ciddi bir şekilde lig şampiyonluğunu düşünebileceklerini ifade etti.

28 yaşındaki Türk futbolcu ayrıca, ''Şu anda iyi bir dönemdeyim ve takıma yardım ediyorum. Eğer Sevilla'ya karşı kazanırsak bu takımdan çok daha fazla konuşulacak'' dedi.