BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.309,79
HABER /  MEDYA

Nihat Doğan zıvanadan çıktı! Hakaret ve tehditler gırla gidiyor...

İki kız çocuğunu alıkoyduğu yönündeki haberlerle gündeme gelen Nihat Doğan, sosyal medya hesaplarından arka arkaya açıklamalar yaparak hem kendini savunmaya çalışıyor hem de gazetecileri ve kendisini eleştirenleri tehdit edip hakaretler yağdırmayı sürdürüyor.

Abone ol

11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alındığı iddia edilen Türkücü Nihat Doğan'dan yeni açıklamalar geldi. Instagram hesabından bir video paylaşan Doğan, 'Merak etmeyin bugün büyük gün. Çok büyük gelişmeler var. Öğleden sonra Allah'ın izniyle Kanal D Haber'in yapmış olduğu bu alçakça iftira ortaya çıkmış olacak' iddiasında bulundu. Ardından da Twitter hesabından kendisini eleştirenlere ağza alınmayacak hakaret ve küfürler savurdu.

Nihat Doğan Beyaz TV'den ayrıldı mı? Ece Erken canlı yayında duyurdu

'Sizin Ağa babalarınız Bitiremedi Beni': Kardeşler; Karga bokuyla deniz kirlenmez, biz alçak kartel medyasının manşetleri ile gelmedik, alçakça manşetleri ile de gitmeyiz. Biz bugünlere anaların duasıyla geldik millet ile geldik. Bizi millet getirdi, millet götürür .Ey Kanal D haberin itibar suikastçileri, haysiyet cellatları; beni sizin ağa babalarınız bitirememiş ulan siz kimsiniz kim? Nihat doğanın adının altında böcek gibi ezildiğinizden anlayacak bu milletin duasının gücünü kafanızda bir balyoz gibi göreceksiniz...Hak davası için yediğimiz linç bile güzel. Kazanamayacaksınız, bitiremeyeceksiniz, başaramayacaksınız. Vallahi yenileceksiniz billahi yenileceksiniz. Nihat doğan sakal gibidir, kestikçe daha gür çıkar...

Twitter'dan arka arkaya paylaşımlar: Nihat Doğan ardından twitter hesabından da arka arkaya paylaşımlar yaparak hem iddialara ateş püskürdü hem de hem de kendisini eleştirenlere en ağır hakeretleri peş peşe sıraladı. İşte Doğan'ın paylaşımları...

Gazetecileri tehdit etti: Nihat Doğan, Beyaz TV'den ayrıldığı yönündeki haberlerin ardından da bir açıklama yapmış ve gazetecileri hedef almıştı. Doğan açıklamasında, 'Belki yarın puslu hava dağıldığında gerçekler ortaya çıktığında bu haberlere alet olan bu işe tetikçilik yapan kalemşörleri, habercileri ağlatmazsam ben de adam değilim…” demişti.