BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Nihat Doğan Diyarbakır nevruzuna gitti

Chavez'in cenazesinden sonra bir bu kalmıştı. Nihat Doğan Diyarbakır nevruzunda da sahne alacak.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Şaka değil! Nerede kamera ve medya ilgisi Nihat Doğan da orada. Bu kez de Diyarbakır'daki "tarihi nevruzu" kaçırmadı.

Venezuela lideri Chavez'in cenazesine bile giden Nihat Doğan, şimdi de Diyarbakır yolunda. Bu sabah havaalanından yola çıktı, bunu da twitterdan herkese duyurdu.

Bir fotoğrafını da yayınlayan Nihat Doğan, siyah kapüşonlu haliyle böyle poz verdi;

nihat-doğan-diyarbakir.jpg

DİYARBAKIR YERİNE AMED: Yola çıkışını duyarmak için bir de twit atan Doğan, Diyarbakır yerine Kürtlerin ve BDP'lilerin kullandığı ismi, AMED diye yazmayı tercih etti.

İŞTE NİHAT DOĞAN'IN VE AYŞE ÖZYILMAZER'İN DİYARBAKIR ZİYARETİ


screen-shot-2013-03-21-at-9.35.01-am.png

Nihat Doğan Diyarbakır'dan kareler göndermeye devam ediyor. Şimdi ise ''Kutlama alanindayiz 2 milyona yakin mahseri bir kalabalik.Herkes baris birlik kardeslik turkuleriyle egleniyor'' mesajıyla bu kareyi takipçileriyle paylaştı...

ekran-resmi-2013-03-21,-12.26.53.png

Ayrıca Doğan ''Barış: ağzından lağım akan, üstü kan kokan, gıdası olumler olan birlik düşmanı faşistlere direnmektir'' şeklinde mesajarını paylaşıyor.

ekran-resmi-2013-03-21,-12.27.50.png

HERKESİN AKLINA O GELİYORMUŞ

Nihat Doğan, Enver Aysever'in programında aldığı yaraları sarmak için dün akşam Samanyolu TV'de bu kez ekrandaydı.

Dünyanın neresinde ne olsa kendi adının akla geldiğini söyleyen Nihat Doğan şu incileri saçtı;

-"Milletin temsilcisi olarak bağırdık ve dedik ki; Bu ülkenin kıymetini bilin. Bu ülkeyi sevin. Türk'ünü, Kürt'ünü, Laz'ını, Çerkez'ini ayırmadan.. 'Bırakın insanı, biz bu ülkenin koyununa dahi aşığız dediğimiz' günden beri bir karikatürize etme çabaları başlatıldı.

Bazı kendini beyaz gören, halkı aşağılayan kişiler tarafından karikatürize edilmeye çalışıldık. Onlar bize karikatürize adı altında tuzak kurmaya çalışırken Allah onlara öyle bir tuzak kurdu ki, bugün dünya gündeminde ne olsa bütün milletin aklına Nihat Doğan geliyor." 

HERKES HADDİNİ BİLSİN

-"Nevruz hepimizin Nevruz'u. İnşallah barışa açılan en büyük gün olacak Nevruz. Barışı istemeyen bir zümre var. Dilleri iyice agresifleşti. Herkes haddini bilsin, hadlerini bilecekler" .


NİHAT DOĞAN AYKIRI SORULAR

Nihat Doğan, Nihat Doğan olalı böyle eziyet çekmemiştir. Aykırı Sorular'a çıkan Nihat Doğan, Enver Aysever bastırdıkça sinirlendi. Sinirlendikçe de inciler saçtı. (DEVAMI)
nihat-doğan-aykiri-sorular.jpg