BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Takvim yine komik duruma düştü

İki yıl önce Dia'nın evinde verdiği partiyi 'alemde basıldılar' diye veren Takvim gazetesine Fenerbahçe yönetimi tepki gösterdi.

Abone ol

"Aziz Yıldırım cezaevinde çile çekerken, Senegalli Niang ve Dia kadınlarla basıldı" ibaresiyle okurların karşısına çıkan Takvim yine rezil rüsva oldu. Görüntülerin geçtiğimiz yıl çekildiği ve evde kutlama partisi olduğu ortaya çıktı.

TAKVİM'İN' UTANMAZLAR' DİYE SÜRMANŞETİNE TAŞIDIĞI O KUTLAMA PARTİSİ

Takvim gazetesinin bu ilk yanlışı değil. Geçtiğimiz günlerde "bilyoner" haberiyle herkesi kendine güldürmüşlerdi. Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk kutlaması için gece kulübü olan Bilyoner için "kapatalım" sözünü, gazete "Bilyoner'de şike yapacakları maçı kapatıyorlar" diye yorumlayınca komik duruma düşmüşlerdi.  

FENERBAHÇE ÖZÜR BEKLİYOR

Fenerbahçe Kulübü, bugünkü bir gazetede yer alan, futbolcuları Niang ve Dia'nın "alem" yaptıklarına yönelik habere tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüp, Niang ve Dia'nın bir partide çekilmiş fotoğraflarının yayınlanarak, iki akşam önce evlerinde alem yaptıklarının öne sürüldüğü haberle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Söz konusu haberde kullanılan fotoğraflar 2010 yılı Eylül ayında Niang'ın kulübümüze transfer olması sebebiyle İstanbul'da, futbolcumuz Dia'nın evinde verdiği bir partide çekilmiş fotoğraflardır. Kulübümüzün yaşadığı bu süreçte 'alem' yapıldı izlenimi uyandırılmaya çalışılan ve bu şekilde yayınlanan fotoğraflar evde Fransa'dan çok sayıda davetlinin ve hatta Niang'ın eşinin de bulunduğu bir partidendir."

Fenerbahçe Kulübü, söz konusu gazete haberinin kulüp ve camiadan özür dilenerek düzeltilmesini talep etti.