BIST 10.677
DOLAR 32,21
EURO 34,97
ALTIN 2.427,78
HABER /  SPOR

Neslihanı tutabilene aşk olsun

İspanya'da Tenerife'de forma giyen Neslihan maçta kaydettiği 32 sayıyla yine haftanın en iyi oyuncusu seçildi.

Abone ol

İspanya Bayanlar 1. Voleybol Ligi (SFV) play-off karşılaşmalarında, haftanın en iyi oyuncusu Spar Tenerife Marichal’da forma giyen Neslihan Demir Darnel seçildi.

SFV’de sezonu ilk 8 sırada tamamlayan takımlar arasında 4’erli gruplar halinde oynanan play-off maçları serisinde, deplasmanda Universidad de Burgos’u 3-2 yenen Spar Tenerife’in yıldız oyuncusu Neslihan, maçta kaydettiği 32 sayı ile hem takımına galibiyeti getirdi, hem de lig boyunca 3. kez haftanın en iyi oyuncusu seçilme unvanını elde etti.

SFV’nin resmi internet sitesinde Neslihan için "Heyecanlı ve çekişmeli karşılamada Spar Tenerife’nin galibiyetinin sorumlusu Neslihan Darnel oldu. 32 sayıyla sezon boyunca bir maçta kazanılan en yüksek rakamlardan birine ulaştı. Türk kızı, rakibinin değişmez kabusu oldu" değerlendirmesi yapıldı.

İlk kez oynadığı İspanya Ligi’ne çok kısa sürede uyum sağlayan ve üst düzey bir performans sergileyen Neslihan, haftanın en iyi oyuncusu seçildiğini AA muhabirinden öğrenirken, bu habere "çok sevindiğini’ söyledi.

SFV’de şu ana kadar yenilmeyen Tenerife, şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilirken, Neslihan, "Şimdiye kadar yenilmememiz hiç yenilmeyeceğiz anlamına gelmez. En büyük rakibimiz Grupo 2002 Murcia. Kağıt üzerinde oyunculara göre bakıldığında bizden daha kuvvetli olarak görünebilirler.

Ama biz şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız" diyerek temkinli konuştu. Öte yandan Neslihan, Dinamo Moskova takımından kendisine gelen teklifle ilgili olarak ise "Şu anda ligde çok kritik bir dönemdeyiz, bunu herkes biliyor ve sanırım kulüplerde buna saygı gösterip, oyuncunun konsantrasyonunu bozmak istemiyor. Yeni bir gelişme yok, sezon sonunda transferler konuşulur" dedi.