BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Nejat Uygur öldü iddiası olay oldu

Sosyal medyaya Nejat Uygur'un öldüğü iddiası düştü. Ortalık bir anda karıştı. Kaynak Acıbadem hastanesinin face adresi olunca iddiaya inanan çok oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Sosyal medyanın ölü sevicileri bu gece yeniden iş başındaydı.@ACIBADEMCOM isimli hesaptan Nejat Uygur'un öldüğü iddia edildi ve yürekleri ağza getirdi.

Usta oyuncu Nejat Uygur'un öldüğü iddia edilmesinin ardından oğlu Behzat Uygur'a başsağlığı mesajları yağdı. Oğul Uygur bu iddialara isyan ederek yalanladı. Ancak kısa sürede bu dedikodunun yaygınlaşması haber gerçekmiş gibi algılandı ve bazı haber sitelerinde haber oldu.

Behzat Uygur bu haberi ilk yayan hesabın @ACIBADEMCOM olduğunu açıklayarak Twitter kullanıcılarından bu kişiyi spamlamasını istedi.

acibadem.jpg
behzatuygur.jpg

 TWİTTER'DA BU HEP YAPILIYOR

Ne yazık ki Twitter'da ölmeden öldürülen ilk sanatçı Nejat Uygur da değil. Zaman zaman bazı sanatçılar hakkında sıradan ancak ortalığı karıştırmak isteyen Twitter kullanıcıları öldü haberini yayıyor ve medya dünyasını karıştırıyor.

EN SON MÜSLÜM GÜRSES İÇİN OLMUŞTU

Geçtiğimiz hafta vefat eden arabeskin babası Müslüm Gürses'in hastanede tedavi gördüğü sırada öldüğü iddia edilmişti.

Aynı şekilde Mehmet Ali Birand için de öldüğü iddia edilmişti.

NEJAT UYGUR VE MÜNİR ÖZKUL DA EN ÇOK ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLENLERDEN

Yeşilçam'ın emektar sanatçısı Münir Özkul ve tiyatro duayeni Nejat Uygur'un yaşlarının ilerlemiş oluşları ve rahatsızlıkları Twitter'ın ölüm habercilerinin hedefine koyuyor. İki sanatçı hakkında da sık sık ölüm haberlerinin çıkması ailesini ve sevenlerini oldukça üzdü. 

Ancak Twitter'daki ölüm habercilerinin hedef seçmesi için illa ki hasta ve yaşı ilerlemiş olması da gerekmiyor! Geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın trafik kazasında öldüğü haberini yaymışlardı.