BIST 9.572
DOLAR 32,49
EURO 34,60
ALTIN 2.477,15
HABER /  MEDYA

'Nefessiz bırakır giderler!'

Türkiye Gazetesi Yazarı Ahmet Sağırlı, tartışmalar için, "Uluslararası müttefikler arasında sürtüşme var. Pürüz giderilmezse" dedi; devam etti...

Abone ol

İNTERNETHABER - Türkiye si Yazarı Ahmet Sağırlı, yaşanan kavgaları farklı bir göz ile değerlendirdi. Sağırlı, 'Bir sıkıntı var; adını koyan yok' dedi; tartışmalara kendi bir isim getirdi. Sağırlı, "Uluslararası müttefikler arasında bir sürtüşme çıktı. Eğer pürüz giderilmezse nefessiz bırakır, giderler" diyerek AK Parti ve İktidar için geleceğin puslu olduğunu yazdı.

, milletin genetiği ile oynandığını, GDO'lu mısıra döndüğünü belirterek, "Dış mihraklar harekete geçti" algı yönetimini kabul etmedi. Sağırlı, "Çok rahat görünüyorlar. Onların bildiği, bizim bilmediğimiz bir şey mi var" diyerek paspasın altındakileri işaret etti.

MÜTTEFİK ÇATIŞMASI
Sağırlı'nın yazısındaki dikkat çekici bölümler şöyle:
"Dış mihraklar yeterli bir açıklama değil. Dış mihraklar hep vardı hep olacak. Dış mihrakların işi açıklamasını doğru kabul etsek bile yine cevap bekleyen bir soru var. Dış mihraklar niye harekete geçti. Efendim kalkınmamızı istemiyorlar da.. bizi hazmedemediler de.. Hiç ikna edici değil. İçeride nasıl ki taraflar varsa dışımızda da taraflar var, dengeler var. Biz  taraflardan biriyle müttefikiz.. Herkese birden kafa tutacak halimiz yok. Zaten mümkün de değil. Benim aklıma ilk gelen problem müttefiklerle bir sürtüşme olmuş olabileceği.. Bu pürüz görüşülerek giderilmezse nefessiz bırakarak giderirler."

...