BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,79
ALTIN 2.436,27
HABER /  DÜNYA

Polise bıçakla saldırdılar

Fethiye’de, bazı işyerlerinin camlarını kırarak vatandaşlara saldırdıkları iddia edilen 3 kişiden biri gözaltına alındı. Bu sırada diğer şüp...

Abone ol

Fethiye’de, bazı işyerlerinin camlarını kırarak vatandaşlara saldırdıkları iddia edilen 3 kişiden biri gözaltına alındı. Bu sırada diğer şüphelilerden biri polise bıçakla saldırdı.
İddialara göre, F.K, V.B ile K.K isimli üç arkadaş Atatürk Caddesi Kordon Boyu yakınında bilinmeyen nedenle çevredeki iş yeri ve dükkânlarla bir iş makinesinin camlarını taş atarak indirince çevreden geçen vatandaşlar uyarmak istedi. Eşi ve çocuğuyla yoldan geçerken kendilerini uyaran Ufuk V isimli şahsa da saldıran ve darp eden üç kişi olay yerine polis gelince kaçmak istedi. Polisler, F.K. isimli genci gözaltına alınca diğer iki arkadaşı polise saldırdı. Bu sırada arbede yaşandı. K.K. isimli şahıs cebinden çıkardığı bıçakla polise ve çevreye saldırıp gözaltına alınan F.K’nın serbest bırakılmasını istedi. Polise ve vatandaşlara küfürler yağdıran F.K, polisin bütün uyarılarına rağmen bıçakla saldırganlığını sürdürdü. Polis, yaklaşık yarım saatlik kargaşanın ardından K.K‘nın elinden bıçağı alıp yakalarken, V.B‘yi de yakaladı. Gözaltına alınan üç kişinin emniyette sorgusunun sürdüğü belirtildi.
(İHA)