BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.496,71
HABER /  MAGAZİN

Nebahat Çehre'den bomba Kösem Sultan yorumu!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hafsa Valide Sultan karakterini canlandıran usta oyuncu Nebahat Çehre, Muhteşem Yüzyıl Kösem'de başrol oynayan Beren Saat hakkında açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Yönetmenliği ve senaristliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Şükrü Özyıldız, Hande Doğandemir ve Mithat Can Özer’in rol aldığı “Her Şey Aşktan” önceki akşam ilk kez seyirciyle buluştu.

Galaya katılan çok sayıda ünlü isim arasında Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Nebahat Çehre de vardı.

Reyting listelerinde istediği sıralara yükselemeyen diziyle ilgili olarak Nebahat Çehre Kösem'i takip ettiğini belirtti. Çehre, "Evde olduğum zamanlarda takip ediyorum. Beren’i çok beğeniyorum. Rolü ona çok yakıştı" diye konuştu.

YAPIMCILAR BENİ BIRAKTI

Akşam'ın haberine göre, bir süredir kendisine dizi teklifi gelmediğine dem vuran usta oyuncu, “Bir teklif alırsam beni ekranda göreceksiniz. Beni bıraktılar.

SALON KADINI YAPTILAR

Artık titiz davranıyorum. Dinlenecek yaşta değilim, biraz hızlanmam lazım" dedi. Farklı bir rolle seyircinin karşısına çıkmak istediğini söyleyen usta oyuncu, “Ben yapı ve karakter olarak ülkenin değişik kesimlerinden farklı kadınları oynamak isterim. Beni çok salon kadını yaptılar üzülüyorum. Her türlü karakterin altından kalkabilirim ama vermiyorlar” ifadesini kullandı.