BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.497,16
HABER /  DÜNYA

Ne çektin be İbo?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ameliyat sonrası konuşmasında bir terslik olduğunu söyleyerek yaşadıklarını, “Ne çektin be İbrahim?” sözleriy...

Abone ol

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, ameliyat sonrası konuşmasında bir terslik olduğunu söyleyerek yaşadıklarını, “Ne çektin be İbrahim?” sözleriyle dile getirdi.
Tatlıses, burnunun sol kısmındaki uyku apnesi için olduğu ameliyat ve sonrasında yaşananları dile getirerek doktoruna sitem etti. Sesinde bir problem olmadığını kaydeden Tatlıses, “Burnumun sol kısmında uyku apnesi vardı, sağda bir şey yoktu. İsmail Koçak, ‘Bu işin piriyim.’ dedi, biz de inandık. Ameliyat günü geldi. Narkoz verecekler bana. Demez mi ‘Sağ tarafın etini de küçülteceğim.’ Ne bileyim doktordur ne derse doğrudur, ‘Peki dedim.’ demez olaydım. O gün bu gündür konuşmamda bir tersliktir gidiyor. iki tarafta soba borusu gibi açıldı. Adamı mahkemeye versem ne olacak? Ne çektin be İbrahim? Arkadaş sana ne, ben sana sol taraf dedim senin sağda işin ne?” sözleriyle şikâyetini dile getirdi.