BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.424,79
HABER /  DÜNYA

Ünlü sanatçı yeni aşka yelken açtı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kerem Cem, Muğla’nın Bodrum ilçesinde aralarında aşk dedikoduları çıkan rol arkadaşı Seda Güven ile birlikte eğlenirk...

Abone ol

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kerem Cem, Muğla’nın Bodrum ilçesinde aralarında aşk dedikoduları çıkan rol arkadaşı Seda Güven ile birlikte eğlenirken görüntülendi.
Ünlü sanatçı Kerem Cem uzun zamandır aralarında aşk dedikoduları çıkan ’Fatma Gülün Suçu Ne’ dizisi ile tanınan Seda Güven’le samimi bir şekilde eğlenirken objektiflere takıldı.
Avenue Bodrum’da yeni açılan Winston Cafe Bar’da görüntülenen sanatçı, Seda Güven’le meraklı bakışlara aldırmadan eğlendi. Zeynep Casalini’yi dinlemeye gelen ikili, sahnenin önündeki bir masaya oturarak programı izledi. Ünlü çiftin birbirlerine sarılarak oturmaları ve samimi pozları ise dikkatlerden kaçmadı.
Zeynep Casalini ile düet yapmayı da ihmal etmeyen Kerem cem, sahneden indikten sonra sanatçının annesi Deniz Türkali’nin elini öptü.
Kerem Cem sahnedeyken yerinde duramayan Seda Güven ise, masadaki arkadaşlarıyla birlikte ayağa kalkarak Cem’e tempo tuttu.