BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.436,84
HABER /  MEDYA

Nazlı Kayaaslan'a ne oldu diskalifiye mi?

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer alan Nazlı Kayaaslan kayboldu. Peki Nazlı Kayaaslan 'a ne oldu yarışmadan ayrıldı mı? Herkes merakta...

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star'ın en iddialı yarışmacılarından biri olan Nazlı Sultan Kayaaslan kayıplara karıştı. Nazlı Kayaaslan'dan salı gününden beri haber alınamıyor. Herkes Nazlı Kayaaslan'a ne olduğunu merak ediyor.

30 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde, bir önceki gün mazeretsiz bir şekilde çekimlere katılmayan Nazlı Kayaaslan yine ortaya çıkmadı.

İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter , Nazlı Kayaaslan'dan haber alamadıklarını söyledi. Öykü Serter 'Nazlı Sultan Kayaaslan dün programa gelmemişti, bugün de kendisinden haber alamadık. Neden gelmediğini bilmiyoruz" dedi.

NAZLI SULTAN KAYAASLAN KİMDİR?
İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarından olan Nazlı Kayaaslan giyimi ve stili ile hayli iddialı bir isimdi. Nazlı Kayaaslan mevcut all star kadrosuna bakıldığında en iddialı isim olarak öne çıkıyor.
nazli-sultan-kayaaslan-kayip-ne-oldu-diskalifiye-mi.jpg1 çocuk annesi olan Nazlı Kayaaslan katıldığı sezonda, Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'ın 'taktik' hesapları sonunda elenmişti. Nazlı Kayaaslan'ın elenmesi için oy kullanan Kemal Doğulu hayli eleştiri almış ve Özden Cerrahoğlu ile olan yakınlığı dedikodu çıkarmıştı.
nazli-sultan-kayaaslan-kimdir.jpgNazlı Kayaaslan'ın all star yarışmasına neden katılmadığı herkesin merak konusu. Nazıl Sultan Kayaaslan hakkında bugün İşte Benim Stilim All Star'da bir bilgi verilmesi bekleniyor.