BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,96
ALTIN 2.435,64
HABER /  MAGAZİN

Naşide Öztürk'ten kötü haber! Arkadaşı az önce duyurdu

Naşide Öztürk'ün son durumu nasıl yakın arkadaşı Niran Ünsal paylaştı.

Abone ol

Uzun süredir kanserle mücadele eden Türk müziğinin usta isimi Naşide Göktürk'ten kötü haber geldi. Bodrum'da bir hastanede tedavi altında olan  ünlü şarkıcının dün akşam durumunun ağırlaştığı öğrenildi.

Kötü haberi alan Niran Ünsal ilk uçakla yakın arkadaşı Göktürk'ün yanına gitti. Birlikte çekildikleri eski bir fotoğrafı paylaşan Ünsal altına; 'Can dostum, iyi yüreklim Naşide Göktürk için sevenlerinden dua bekliyorum' mesajını yazdı.

NAŞİDE GÖKTÜRK'TEN KÖTÜ HABERLER

Onur Akay'ın son haberi de Naşide Göktürk'e dair oldu. Kanser olduğunu ilk duyuran olan Onur Akay bu kez son durumu hakkında bilgi verdi.

NAŞİDE GÖKTÜRK'ÜN SON DURUMU

Naşide Göktürk ile çekilmiş fotoğrafını paylaşan Onur Akay ünlü sanatçı hakkında şu bilgiyi verdi;
-"Bizlere yüreği, kansere ise ciğeri rehin Naşide Göktürk, maalesef artık hiç yürüyemiyor!"

NAŞİDE GÖKTÜRK NE KANSERİ?

Naşide Göktürk pankreas kanserine yakalanmıştı.  Kanser olduğunu geçen yıl temmuz ayında bir doktor kontrolünde öğrendi. Bir yıldır tedavi gören Naşide Öztürk yoğun kemoterapi alıyor.

BODRUM'A YERLEŞTİ

Kanser olduğunu öğrendikten sonra İstanbul'u terkeden ünlü sanatçı Bodrum'a yerleşti. Kanser ile savaşına buradan devam eden Naşide Göktürk, son dönemlerde sık sık ambulansla hastaneye kaldırılır oldu.

SON ALBÜMÜ

Naşide Göktürk kanser ile olan savaşında müziğe ara vermedi. Son albümünü Mart ayında stüdyoya girip kayda aldı. Bir çok kez stüdyodan ambulansla hastaneye taşınsa da vazgeçmedi.

NAŞİDE GÖKTÜRK SON HALİ

Naşide Göktürk'ü sevenleri en son Elifname programında görmüştü. Son hali ile ekrana gelen ünlü sanatçı kanserle olun mücadelesini de anlatmıştı.

ÖLÜM KORKUSU YAŞAMIYORUM

 “Hasta gibi yaşamıyorum, ölüm korkusu yaşamıyorum. 2029’da öleceğime dair elimde senetim yok. Acıya dirençliyim. Hastalığım özgürlüğümü elimden aldı. Çabuk yoruluyorum”

FOTOĞRAF EYÜP SULTAN ZİYARETİNDEN

Hastalığımın adıyla yaşamıyorum. Tamamen kendimle yaşıyorum. Hastalığın saçma saçma sürprizleri olduğunda sinirleniyorum. Çünkü ben çok hiparektif birisiyim.

ALLAH BETERİNDEN SAKLASIN

Bahçeyle, denizle saatlerimi geçirebiliyorum, en mutlu olduğum yerler fotoğraf çekmek balık tutmak falan. Bunlara çok enerjim kalmadı. Allah beterinden korusun. Yine de çok büyük sancılar çektiğim olmuyor değil ama ağırlıklı olarak olmuyor.