BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,79
HABER /  GÜNCEL

NASA'da çalışan FETÖ'cü adliyeye gülerek girdi!

KOCAELİ'deki FETÖ operasyonunda gözaltına alanınların adliyeye çıkarılışı sırasında kameralara gülümseyen bir şüpheli dikkat çekti. O kişinin 1 yıl NASA'da çalışan fizikçi olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

KOCAELİ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan Kocaeli Vali Yardımcıları Abdülkadir Güven ve Adnan Çimen, 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde NASA'da (Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi) fizik alanında 1 yıl boyunca görev yaptığı öğrenilen bilim adamı Halim N.  adliyeye sevk edildi.

NASA'DA FİZİK ALANINDA ÇALIŞTI

Bu kişilerle birlikte aralarında katip ve infaz koruma memurlarının olduğu 14 kişi adliyeye sevk edildi. Polislerin arasında adliyeye götürülen Halim N.'nin gülümsemesi dikkat çekti. Soruşturma kapsamında hazırlanan dosyalar polisler tarafından adliyeye taşındı.

10 POLİS ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınanların adliyeye sevkleri sürüyor. FETÖ'nün Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ndeki yapılanması kapsamında gözaltına alınan aralarında komiserlerin de olduğu 10 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.