BIST 9.970
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.435,13
HABER /  GÜNCEL

Namus cinayeti demişti meğerse...

Eşini kaçırdıktan sonra tecavüz ettiğini iddia ettiği şahsı av tüfeğiyle vurarak öldüren kişinin asıl derdi bakın neymiş?

Abone ol

Katil zanlısı gazetecileri görünce, "eşime tevacüz etti. Namusum için öldürdüm" dedi. Ancak polisteki ifadesinde ise, nikahlı eşini erkeklere para karşılığı pazarladığını, parada anlaşamadığı kişiyi vurduğunu söyledi

Aksaray'da polis merkezine giden 31 yaşındaki Ömer Faruk Enli, Akın Köyü yolu mevkisinde ormanlık alanda tartıştığı 50 yaşındaki Recep Avşar'ı av tüfeğiyle öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, söz konusu yerde Recep Avşar'ın cesediyle karşılaştı. Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen katil zanlısı Enli, kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Namusum için, şerefim için öldürdüm. Dün eşime tecavüz etti. Bende bugün ceset.20150122082459.jpgöldürdüm" diye bağırdı.

Ancak zanlı Ömer Faruk Enli'nin polisteki ifadesinde, eşini erkeklere pazarladığı ortaya çıktı.

PARADA ANLAŞAMADIK
Takvim gazetesinde yer alan habere göre Ömer Faruk Enli'nin polisteki ifadesinde, "Recep Avşar geçen hafta eşimle para karşılığında birlikte olmak istediğini söyledi. Ancak kendisiyle paranın miktarı konusunda anlaşamadık ve tartışma çıktı. Bu tartışmanın ardından Recep beni arkadaşları ile birlikte dövdü. Ben de korkup İzmir'e gittim ve bir hafta orada kaldım. Daha sonra Aksaray'a geldim ve Recep'i arayarak barışmak istediğimi söyledim. O da bana bulunduğu yeri tarif etti. Yanıma bir arkadaşımı da alarak Recep'in bulunduğu yere gittim. Yanında arkadaşları vardı ve alkol alıyorlardı. Bir süre konuştuktan sonra aramızda geçtiğimiz hafta yaşanan olaydan dolayı tekrar tartışma çıktı. Ben de yanımda getirdiğim av tüfeği ile ateş edip, öldürdüm" dedi. Olayla ilgili Enli ve 2 kişi gözaltına alındı.