BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,59
ALTIN 2.386,79
HABER /  GÜNCEL

Nakil aracını soyup keyif yapmışlar!

Samsun'da nakil aracını soyan hırsızlar, çalıntı parayla kumar oynadıkları ortaya çıktı.

Abone ol
19 Mayıs ilçesinde park halindeki para nakil aracından 255 bin liranın çalınmasıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 3'e yükseldi.
 
Yaklaşık 2,5 ay önce Mimar Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda sürücü M.E. ve güvenlik görevlisi F.U'nun para nakil aracını park ettikten sonra araçtan 255 bin lira çalınmasıyla ilgili Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Şube Amirliğince yürütülen soruşturma tamamlandı.
 
Araçtaki paraların ait olduğu bankada güvenlik görevlisi olarak görev yaptığı öğrenilen Erkan C. ( 27) ile arkadaşı Fatih A'yı (23) gözaltına alan polis, olayla ilgisi olduğu iddiasıyla Yusuf E'yi (27) de yakaladı.
 
Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Bafra Adliyesi'ne sevk edildi.
 
ÇALINTI PARALARLA TATİL
 
 Öte yandan, zanlılardan Fatih A'nın emniyetteki ifadesinde suçlamayı kabul ettiği, planlamayı ise Erkan C'nin yaptığını öne sürdüğü öğrenildi. Olayın ardından Erkan C. ile 3 gün Antalya'da tatil yaptıklarını iddia eden Fatih A'nın, Erkan C'nin zaman zaman çalıntı paralarla kumar oynadığını söylediği belirtildi.
 
Güvenlik güçleri, Erkan C'nin söz konusu nakil aracı ile aracın içerisindeki kasaya ait anahtarları da çoğalttığını tespit etti.
 
Ekiplerin çalışma kapsamında 19 Mayıs ve Bafra ilçelerindeki yaklaşık 250 kamera kaydını incelediği öğrenildi.