BIST 9.692
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,37
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere kimdir halkası genişliyor

Nagihan Karadere kimdir Survivor tarihinin en başarılı kadını. survivor gönüllülere yarışan Nagehan Karadere karşısına Avatar Atakan'ı aldı. Survivor son bölümde grubuna Seda Akkaya'yı da alan Nagihan giderek güçleniyor.

Abone ol

Survivor Nagihan Karadere kimdir Survivor tarihinin en başarılı kadını oldu. Survivor ünlülerde yarışan Nagihan Karadere, geçen haftanın SMS oylaması sonucu birinci olan Avatar Atakan'ı karşısına aldı. Atakan'ın takımında olan Seda Akkaya'yı da grubuna alan Nagihan Karadere'nin gücü Survivor'da her geçen gün artıyor.

NAGEHAN KARADERE KİMDİR SURVİVOR GÜCÜ ARTIYOR

Survivor'da başarısıyla olduğu kadar agresifliği ile de dikkat çeken Nagihan Karadere son olarak Avatar Atakan ile eleme yüzünden kavga etti.

Gece yarısı ünlüler adasında patlak veren kavgada Atakan Nagihan'ı laf taşımakla ve iki yüzlü davranmakla suçladı. Nagihan Karadere'yi yalancılıkla da itham eden Avatar Atakan, sert bir kavga yarattı.

NAGEHAN KARADERE KİMDİR SMS SIRALAMASINDA BİRİNCİ OLUR MU? 

Nagihan Karadere Survivor adasında ünlüler takımında Avatar Atakan ile birlikte performansı en yüksek isim. Agresifliği göz önüne alınmazsa Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci olabilir. Peki Survivor ünlüler takımının deli kızı Nagihan Karadere kimdir, kaç yaşındadır? Eski milli atletlerden olan Nagihan Karadere olimpiyatlarda yaptığı hata ile zihinlere kazınmıştı.

NAGİHAN KARADERE INSTAGRAM HESABI?

survivor nagihan karadere kimdir nagehan

Nagihan Karadere (d. 1984 Kadirli ), Türk atlet. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı. Nagihan Karadere 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

NAGİHAN KARADERE VE YUNUS GÜNÇE KAVGASI

Nagihan Karadere aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.
 
Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

NAGİHAN KARADERE ÖYLE BİR HATA YAPMIŞTI Kİ...
 
nagihan karadere survivor kimdir2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.