BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere eşi kimdir kızı ve kocasıyla bambaşka

Nagihan Karadere Survivor adasında ünlüler takımının en iyi yarışmacısı. Peki kimdir Nagihan Karedere, Eda Akkaya'yı dövmeye kalktığı için diskalifiye mi olacak SMS sıralamasındaki yeri ne?

Abone ol

Survivor 2016 ünlüler takımının en başarılı ismi Nagihan Karadere eleme öncesinde Eda Akkaya ile çok büyük bir kavga etti. Eda Akkaya'yı dövmeye kalkan Nagihan Karadere evli mi eşi kimdir? Kocası ve kızıyla olan instagram fotoğrafları olan Nagehan karadere Survivor'daki agresif halinden bambaşka bir profil çiziyor.

Survivor'da başarısıyla olduğu kadar agresifliği ile de dikkat çeken Nagihan Karadere son olarak Eda Akkaya ile birbirlerine girdiler. Eda'nın üstüne yürüyen Nagihan Karadere onu tokatlamaya çalıştı. Araya giren  Tuğba Özay şiddeti önledi. Eda Akkaya da aynı şekilde Nagihan'a vurmaya çalıştı. Yunus Günçe tutmasa bunda da başarılı oluyordu.

NAGİHAN KARADERE EŞİ UMUT KİMDİR KIZIYLA INSTAGRAM POZU

Nagihan Karadere Survivor adasındakinin aksine instagramdaki fotoğraflarında bambaşka bir profil çiziyor.

Bir kızı olan Nagihan Karadere kimdir eşi nasıl biri? Nagihan Karadere evli ve bir çocuk annesi.

Nagihan Karadere'nin kocasının ismi ise Umut... Instagram hesabında eşi Umut ve kızı Ece Arven'in bol bol fotoğraflarını paylaşmış.

Nagihan Karadere Survivor'da agresif görünürken özel hayatında hayli romantik. Instagramda eşi ile olan bu fotoğrafı da bunun yansıması

NAGİHAN KARADERE ADANIN EN KISKANILAN KADINI

Nagihan Karadere kavga sırasında 'adanın en kıskanılan kadını olduğunu' söyledi. Eda Akkaya ise onu megolaman olarak niteledi. Aslında performans açısından bakıldığında Nagihan Karadere kıskanılacak bir başarıya sahip.

NAGİHAN KARADERE SMS SIRALAMASINDA KAÇINCI ELENİR Mİ?

Şayet daha önceki iki SMS oylamasında olduğu gibi Atakan birinci çıkarsa söyleceği iki isim var. Atakan'ın elenmesi için vereceği isimlerden biri Eda Akkaya diğeri ise Nagihan Karadere. Atakan geçen elemede Eda'nın adını vermişti.

Bu hafta ise Nagihan ile ipler iyice kopma noktasına gelirken Eda da yeniden rota değiştirdi. Artık Atakan ve arkadaşları ile takılmaya başlayan Eda bu sayede yazılmaktan kurtulabilir. Atakan'ın Nagihan'ı yazmamaktaki teK amacı puan kazandıran mükemmel performansıydı. Nagihan geçen haftaki oylamada takımı düşünmeden Ebru'nun adını verince Atakan da onu yazmayı düşünmeye başladı.

NAGİHAN KARADERE SMS SIRALAMASINDA KAÇINÇI?

Peki Avatar Atakan SMS oylamasında birinci çıkıp Nagihan Karadere adını verirse ne olur? Bu durumda SMS oylamasında üç ismin sıralamadaki yerine bakılacak.

Yılmaz Morgül, Ezgi Avcı ve Nagihan Karadere SMS sıralamasına çıkarsa daha önceki sonuçlara bakıldığında elenen isim Nagihan Karadere olur. Zira Nagihan ilk SMS oylamasında 8. sırada çıkmıştı. 8 Mart'taki SMS oylamasında ise dokunulmaz olduğu için yer almamıştı.

NAGEHAN KARADERE KİMDİR? 

Nagihan Karadere eski bir milli atlet. Survivor adasına geride küçük kızını bırakarak katıldı. 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden.

NAGİHAN KARADERE INSTAGRAM HESABI?

survivor nagihan karadere kimdir nagehan

Nagihan Karadere (d. 1984 Kadirli ), Türk atlet. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı. Nagihan Karadere 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

Nagihan Karadere aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.
 
nagehan karadere kimdir kocası eşi kimÇin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

NAGİHAN KARADERE ÖYLE BİR HATA YAPMIŞTI Kİ...
 
2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.