BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,86
ALTIN 2.439,66
HABER /  DÜNYA

Nagehan Alçı'ya şok üstüne şok!

Kanal D, ilk 100'e dahi giremeyen Nagehan Alçı'nın programını kaldırdı. Alçı'ya bu şokun ardından ağır bir şok da gelen bir yorum oldu.

Abone ol

CNN Türk'te Dört Bir Taraf programı ile ekrana demir atan Nagehan Alçı şok üstüne şok yaşadı. Önce Kanal D yönetimi yeni programını yayından kaldırdı. Ardından o program ve Alçı için çok ağır bir yorum geldi.

Nagehan Alçı’nın hafta içi her sabah 10.00 ile 12.30 saatleri arasında canlı yayında sunduğu Bırakın Konuşalım, başladığından bu yana istediği reytingleri yakalayamamıştı.

YERİNE YEMEK PROGRAMI

Alçı'dan yeni bir Müge Anlı yaratamayan Kanal D şok bir kararla programın ipini çekti. İlk 100 arasına dahi giremeyen 'Bırakın Konuşalım' programı rating mezarlığına yollanırken, Alçı bu sabah son kez izleyiciyle buluştu. Nagehan Alçı'nın programının yerine ise Kanal D, yemek programı koydu. Pazartesiden itibaren 'Yemek Takımı' isimli bu program ekranda olacak.

KİNAYELİ VEDA

Nagehan Alçı bugün vedasını kinayeli bir diyalogla yaptı. Konuğu olan travesti komedyen ile şöyle bir diyaloğa girdi;

Nagehan Alçı -Belki beni kovarlar seni koyarlar...

-Yok yok seni alsınlar sen çok tatlısın, ekranlara böyle bir şey lazım. Hergün yemek yap filan olmaz...

Nagehan Alçı finalde ise normal bir kapanış yaptı ancak programın bittiğini ilan etmedi.

ŞOK TWİT : 'TAZE KAŞAR...'

Nagehan Alçı programını bitirdiği gün twitterdan gelen bir yorumla da şok oldu. Ağır yorumları ile bilinen gazeteci Mine Kırıkkanat, çirkin bir twit attı. Nagehan Alçı için 'taze kaşar' yazan Kırıkkanat, belden aşağı inen şu mesajları yayınladı;

screen-shot-2013-11-01-at-3.26.47-pm.png

NAGEHAN ALÇI PROGRAMINI BÖYLE BİTİRDİ