BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.472,06
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Mutluluk asla yalnız gelmez

Bu hafta sinemalarda gösterime giren filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik... Size sadece seçmesi kaldı

Abone ol

 Sinemaseverler bu hafta 1'i Türk 3 yeni filmle buluşuyor.

Sümela’nın Şifresi-Temel’in devamı olarak tasarlanan Moskova’nın Şifresi: Temel filminin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Alper Kul ve Aslıhan Güner paylaşıyor.

Gad Elmaleh ve Sophie Marceau'nun başrollerini paylaştığı Fransız yapımı Mutluluk Asla Yalnız Gelmez filminin yönetmenliğini ise James Huth üstleniyor.

Hareketli ve eğlenceli bir animasyon olan Otel Transilvanya'nın yönetmenliğini ise Genndy Tartakovsky üstleniyor.

İŞTE HAFTANIN YENİ FİLMLERİ, KONULARI VE FRAGMANLARI

DİĞER SAYFADA GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

MOSKOVA'NIN ŞİFRESİ:TEMEL

Sümela’nın Şifresi-Temel’in devamı olarak tasarlanan Moskova’nın Şifresi: Temel filminin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Alper Kul ve Aslıhan Güner paylaşıyor. Kadroda Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay ikiliye destek olan isimler arasında yer alıyor. Çekimlerinin ilk etabı Rusya'da yapılan film Moskova'dan Trabzon'a uzanan ve bolca güldürü vaad eden bir yanlışlıklar komedyası.
Yapımın yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Adem Kılıç üstlenirken, senaryo yine Yılmaz Okumuş'a emanet.

MUTLULUK ASLA YALNIZ GELMEZ FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]MUTLULUK ASLA YALNIZ GELMEZ

Sacha partiler vermeyi seven, arkadaşlarına ve tutkuyla çaldığı piyanoya düşkün bir adamdır. Geceleri bir jazz kulübünde çalarak, çapkınlıkta da nam yapmıştır. Anın tadını çıkartarak yaşayan Sacha için sabah çalar saat, sigorta ödemesi, vergi taksidi gibi dertler yoktur.
Ona tam tersi bir hayat süren Charlotte'un ise 3 çocuğu, eskittiği 2 kocası ve tüm bu karmaşada yönetmesi gereken bir de kariyeri vardır. Bir aşk hikayesi ve yeni bir ilişki hayatında ihtiyacı olan en son şeydir. Hayatlarındaki her şey birbirine zıt olan bu iki insan beraber olmaları için hiçbir neden yokken karşı karşıya gelirler...
Gad Elmaleh ve Sophie Marceau'nun başrollerini paylaştığı Fransız yapımı filmin yönetmenliğini ise James Huth üstleniyor.

OTEL TRANSİLVANYA FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

OTEL TRANSİLVANYA

Dracula'nın beş-etli Hotel Transylvania'sına hoşgeldiniz. Burada yaratıklar ve aileleri yaşayabilirler, yeter ki insanlar onları rahatsız etmesin. Özel bir haftasonu gecesinde Dracula dünyanın en ünlü yaratıklarını oteline çağırır: Frankenstein ve karısı, Mumya, Görünmez Adam, Kurtadam ailesi ve daha pek çoğu... Dracula'nın kızı Mavis'in 118'inci yaşgünüdür o gün. Dracula için tüm bu yaratıklara ev sahipliği yapmak sorun değildir, ta ki alelade bir adam otele gelip Mavis'ten hoşlanana kadar...
Bu hareketli ve eğlenceli animasyonun yönetmenliğini ise Genndy Tartakovsky üstleniyor.

HAFTANIN DİĞER FİLMLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

[PAGE]

ALACAKARANLIK EFSANESİ: ŞAFAK VAKTİ BÖLÜM 2

Bella and Edward'ın kızı olan Renesmee'nin doğumundan sonra Cullen'ler diğer vampir klanlarını da bir araya getirmek için harekete geçerler. Zira Renesmee'yi Volturi'ye karşı en küçük bir iddia ve yalan ithamlardan korumaları gerekir. Ama bu sandıkları kadar kolay olmayacaktır...

Bir efsanenin daha sonu geliyor... 2008 yılında başlayan aşk ve tutku hikayesi üçüncü bölümün son filmi ile nihayete eriyor. Stephenie Meyer'ın milyonlarca satan Alacakaranlık roman serisinden Melissa Rosenberg tarafından senaryolaştırılan Twilight Saga/Alacakaranlık Efsanesi'nin son filmi yönetmen koltuğunda ilk bölümü de çeken Bill Condon otururken, Kristen Stewart, Robert Pattinson ve Taylor Lautner üçlüsünü başrollerde son kez beraber seyredeceğiz.

DAĞ FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

DAĞ

Alper Çağlar'ın yönettiği ''Dağ'' 140'tan fazla kopyayla sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Aksiyon ve dramın bir arada izleneceği filmin başrollerinde, Ufuk Bayraktar, Fırat Doğruoğlu, Mesut Akusta, Cengiz Coşkun ve Çağlar Ertuğrul yer alıyor.

GÖZETLEME KULESİ FİLMİNİN FRAGMANI DİĞER SAYFADA

[PAGE]GÖZETLEME KULESİ

Pelin Esmer'in yönettiği ''Gözetleme Kulesi''nin başrollerinde Olgun Şimşek ve Nilay Erdönmez yer alıyor.Dram türündeki film, yönetmenin ikinci uzun metrajlı yapımı olarak sinemaseverlerle buluşacak. Kastamonu'nun Tosya ilçesinde çekilen filmde, ormanın tepesinde bir yangın gözetleme kulesinde bekçi olarak görev yapan Nihat (Olgun Şimşek) ve yolu Tosya'da otoyol kenarında küçük bir otogara düşen Seher'in (Nilay Erdönmez) hayata ve insanlara karşı verdikleri mücadele anlatılıyor.