BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,96
ALTIN 2.324,88
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

'Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim'

Nefes kesen öykülerin sıra dışı yazarı Hakan Urgancı’nın “Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim” adlı kitabı, piyasaya çıktı.

Abone ol

Nefes kesen öykülerin sıra dışı yazarı Hakan Urgancı’nın “Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim” adlı kitabı, piyasaya çıktı.

Destek Yayınları tarafından okurun beğenisine sunulan “Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim” birbiriyle ilintili ve bağlı gerçeğine bağlı fantastik öykülerle eğlenceli olduğu kadar sarsıcı, düşündürücü ve heyecan dolu bir okuma serüveni vaat ediyor.

İlginç bakış açısı, kinayeli ve esprili anlatımıyla öne çıkan yazar Hakan Urgancı, son kitabı “Mutlu Sonlar Başka Kitapta Bebeğim” ile gerçekliğin, düşün, kurgunun, ihtimalin ve maceranın sınırlarını fazlasıyla zorluyor.

Moldovalı bir bakıcı kız, yaşlı ve hasta bir emekli spiker aracılığıyla gelecekten haberler alıyor.

mutlu-sonlar-başka-kitapta-bebeğim.jpgYaşı geçmiş bir ev kızı, internette hayatının aşkını buluyor. Ancak, adam fazla mı mükemmel ne?

Genç bir işadamının gardırobu bir hayalet tarafından ele geçiriliyor.

Yıl 2087. Sevgililer Günü. Bir kadın terörist, hayatının en büyük sınavını veriyor.

Ülkenin en medyatik yıldızları, bir psikopat tarafından esir tutularak hayatları pahasına sanal medyada yarıştırılıyor.

İntihara meyilli genç bir yazar, bir şans hapı alıyor, hapı yutuyor!

Pek çoğumuz, bize ait olmayan, çalıntı hayatlar yaşıyor gibiyiz... Sanki bize tamamen yabancı bir evrene doğmuş gibiyiz.

Bu kitapta hiçbir öykü, göründüğü gibi değil... Bu kitapta hiçbir hayat, arzulandığı gibi değil. Bazen kendinizin bile sandığınız kişi olmayabileceğinizi hiç düşündünüz mü? Kimsiniz peki? Çevirin sayfaları. Yalnız uyarmadı demeyin! Eğer aradığınız mutlu sonlarsa, bu o kitap değil bebeğim...

Destek Yayınları
Edebiyat
304 syf.
20TL