BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,64
ALTIN 2.386,73
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Mutfağını güzelleştirmek isteyenlere...

Ankastre mutfak ürünlerinin önde gelen isimlerinden Silverline'ın yeni ürünü dokunmatik fırın hem şık hemde fonksiyonel özellikler taşıyor.

Abone ol

Tasarımı ve teknolojisi ile dikkat çeken ankastre mutfak ürünleri markası Silverline, şimdi de SLV 901 çok fonksiyonlu dokunmatik ankastre fırın ile mutfaklarınızda yemek pişirme deneyimine farklı bir boyut kazandırıyor.

SLV 901 hem zaman kazandırıyor, hem de yemeğe göre pişirme yapıyor, üstelik yemek pişince de haber veriyor. Silverline SLV 901 model ankastre fırın, dijital olarak programlanabilme özelliğinin yanı sıra, dilediğiniz 9 fonksiyondan en uygun olanı seçerek yemeklerinizin arzu ettiğiniz lezzette pişmesini sağlıyor.

Kontrol ve ateşleme özelliği

SLV 901 model fırın, dokunmatik kontrol özelliği ile en uygun ateşleme seviyesinden biri seçilebiliyor, sahip olduğu sıcaklık, zaman ayarlayıcıları ile de mutfakta geçirilen zamanın daha verimli olması sağlanıyor. Seçtiğiniz program bitip, yemeğiniz hazır olduğunda ise alarm ile sizi haberdar edip daha az enerji kullanmanız sağlanmış oluyor. SLV 901 fırının 75 litrelik geniş iç hacmi sayesinde de kalabalık misafirlerinizi ağırlamak bir dert olmaktan çıkıp keyfe dönüşüyor.

Çok fonksiyonlu

Çok fonksiyonlu olmasının yanı sıra şık tasarımı ile detaylara önem veren bayanların gözdesi olan Silverline SLV 901, güvenlik konusundaki detayları ile de mutfakların vazgeçilmezi oluyor. Program sonu devre kesicili alarm özelliği ile mutfaklarınızda güvenliği artıran SLV 901 ankastre fırın, çocuk kilidi özelliği ile de evinizin en değerli varlıklarını koruyor.