BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,90
HABER /  GÜNCEL

Musul'daki rehine krizi ve çatı aday için en uçuk komplo teorisi!

Önce Takvim'in gündeme getirdiği Ekmeleddin İhsanoğlu ve Musul'daki rehine krizi iddiasına Melih Gökçek'ten destek geldi. İşte günün en uçuk komplo teorisi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için AK Parti medyasında yer alan Musul ve rehine krizi iddiasına Melih Gökçek'ten tam destek geldi.

Takvim si yazarı Mevlüt Yüksel'in Musul'dkai rehine krizinin Ekmeleddin İhsanoğlu'nun da dahil olduğu bir uluslararası komplo olduğu iddiasını doğrulayan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek Twitter'dan yaptığı açıklamayla polemiğe dahil oldu.

TAKVİM'İN UÇUK İDDİASI

Takvim gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, Musul'da IŞİD'in Türkiye'nin Musul Başkonsolosu Öztürk Yılmaz ve görevli 49 kişiyi rehin aldığı baskının CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun lehine kurulan bir komplo girişimi olduğunu iddia etmişti. Yüksel Twitter'dan yaptığı açıklamada "rehin alınan Türkler, Ekmeleddin İhsanoğlu’nun şahsi çabalarıyla serbest bırakılacak. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştığında, İhsanoğlu’nun Ortadoğu’daki prestiji ve yakın ilişkileri medyaya pompalanacak. Bu arada düğmeye basılarak, rehineler ve Türkmenler için girişimde bulunmamakla suçlanan hükümet aleyhtarı gösteriler artırılacak." demişti.

GÖKÇEK'TEN JET DESTEK!

Takvim yazarının iddiasının odatv gibi bazı yayın organlarında alay konusu olması üzerine polemiğe dahil olan Melih Gökçek Ekmeleddin İhsanoğlu'na uluslararası güçler tarafından söz verildiğini ve rehine krizinin İhsanoğlu üzerinden çözüleceğini iddia etti.

screen-shot-2014-06-27-at-12.09.20-pm.png