BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Müşteriler müstehcen şovlar yapınca...

Dünya hali bir garip... Cam önünde şov yapan otel müşterileri... Taştan radyo, geceleri karanlıkta parlayan tuvalet kağıdı...

Abone ol

TAŞ GİBİ RADYO

Plastiği sevmeyenler ya da orjinal tasarımlara bayılanlar için, gerçek bir taştan radyo! Tam olarak taş da değil, çimento.

Tasarımcısı Guus Oosterbaan ürününü şöyle anlatıyor;

“Büyük dikdörtgen bir tuğla olma yolunda çalışırken, kalın çimento tabakasının radyo sinyallerini engellediğini farkettim. Ben de ‘şimdi bu çalışmazki’ düşüncemle büyük bir çekiç aldım ve güzel bir Çakmaktaç ailesi tasarımı yakaladım... radyo da çalışıyor!”

[PAGE]



KAŞINTINYI GEÇİRMENİN YOLLARI

Kaşıntınız mı var, işte her evde bulunabilecek malzemelerle kaşıntıyı geçirmenin en kolay yöntemleri!
-Kaşınan bölgeye buz sürmeyi deneyin ya da saç kurutma makinesini en sıcak dereceye getirip bölgeye uygulayın.
-Bir pamuğa amonyak ya da peynir altı suyu sürmek de kaşıntıyı azaltabilir.
-Yarım bardak suyun içine bir çay kaşığı zerdeçal koyup içmek kaşıntıyı önleyebilir.
-Fesleğen yapraklarını ezin, bir yemek kaşığı zeytin yağı, 2 diş sarımsak tuz ve karabiberle karıştırın ve kaşınan bölgeye sürün.
-Kaşınan yere taze nane yaprakları da koyabilirsiniz.
-İçinde kabartma tozu bikarbonat olan suyla sıcak bir banyo yapın

[PAGE]


KARANLIKTA PARLAYAN TUVALET KAĞIDI

İnsan başarısının ulaşabileceği en üst seviye: karanlıkta parlayan tuvalet kağıdı!

Bu ürün sayesinde etrafınızdakileri rahatsız etmeyeceksiniz.. nasıl mı? Ürünün patentini alan şirketin açıklamasına göz atalım;

“Elektrik kesintileri için mükemmeldir. Bu ürün sayesinde banyonuzun ya da tuvaletinizin ışığını yakarak, evdeki diğer kişilere de rahatsızlık vermezsiniz. Karanlıkta kaldığı her an parlamasını sürdürecektir.. yolunuzu da bulabilirsiniz.”

Mükemmel... ama her bir rula 8$ fiyatında. Ancak radyoaktif bir ürünü, çok özel bölgeleriniz üzerinde kullanmak akıl karı mı? Yani, kim parlayan çocuk ister ki?

[PAGE]


OTELDEN MİSAFİRLERİNE MÜSTEHCENLİK UYARISI

New York’taki ünlü bir otelin zeminden tavana olan pencereleri olay yarattı.

Otelin işletmecileri bugünlerde, misafirlerinin perdeler açıkken cam önünde çok ‘rahat’ davranmasından zor durumlar yaşıyor. Ancak utanmaz ziyaretçiler bu eşsiz özelliği, yoldan geçenlere şov yapmak için kullanıyor.

Otel odalarında kalanlar sevişirken, kurulanırken, masturbasyon yaparken ve hatta amatörce porno film kaydederken, otelin önünden geçenler tarafından görülüyor. Şu sıralar, bu olaylardan iyice yüzleri kızaran işletme sahipleri komşularından gelen şikayetlerden sonra misafirlerinden bu tip durumlarda odanın perdesini kapatmasını istiyor.

[PAGE]


25 KİLO VERDİ KANSER OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

100 günde 25 kilo veren kadın, yağlarının arasına sıkışmış 2 kanserli tümöru farketti.


İngiltere’de kilo verdikten sonra test yaptıran bir kadın, yağlarının arasına sıkışmış kanserli iki tümör olduğunu keşfetti. 40 yaşında testi yaptıran kadına doktoru ilerlemiş göğüs kanseri olduğunu söyledi. İki çocuk annesi Rachel Drago, zaman kaybetmeden ameliyat oldu.

[PAGE]


ÇALINAN KÖPEKLER TIP OKULUNDA BULUNDU

Geçtiğimiz hafta çalınan bir düzine köpeğin 2 tanesi, Güney Amerika’nın en köklü öğretim kurumlarından San Marcos Üniversitesi’nın tıp bölümünün inceleme odasında bulundu.

Yapılan araştırmaya göre üniversitenin kadavra sahibi olma izni bulunmadığı için tıp bölümünde öğrencilerin pratik yapması için köpekler kullanılıyordu.

[PAGE]


GÜNDE BİR KADEH ŞARAP NELER YAPIYOR?

Günde bir kadeh şarap daha memnun edici bir cinsel hayat sağlıyor.

İtalya Floransa Üniversitesi’nde 18 ve 50 yaşları arasındaki 800 kadın üzerinde yapılan araştırmada, onların cinsel hayatlarının memnuniyet seviyesi bulunması amaçlandı. “Kadın Cinsel Fonksion Indeksi” adlı yönergeyi kullanarak araştırmayı yapan doktorlar, günde bir kadeh şarap içen kadınların cinsel hayatlarından daha memnun olduğunu ortaya çıkarttı.