BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.515,69
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Tuna'dan Melih Gökçek'e cevap geldi! Rakamlar ortada...

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile eski Başkanı Melih Gökçek arasındaki söz düellosu devam ediyor. Gökçek'in dünkü açıklamalarına cevap veren Tuna, "Rakamlar ortada Melih Başkan ile hiçbir tartışmaya girmemek için konuyu noktalıyorum” dedi.

Abone ol

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın kendisinden önce aylık 30 bin Türk Lirası iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye çıktığını açıklamasıyla başlayan Tuna-Melih Gökçek düellosu devam ediyor. Melih Gökçek'in "beni vatandaşın gözünde hırsız ilan etmiş" ve "Seni sokağa çıkamaz hale getiririm" tepkisine cevap veren Tuna, "Rakamlar ortada Melih Başkan ile hiçbir tartışmaya girmemek için konuyu noktalıyorum” dedi.

TARTIŞMA BAŞLATAN SÖZLER... Mustafa Tuna, önceki gün A Haber’de katıldığı programda, "Belediyenin gelirleri her geçen gün daha da artıyor. Özellikle hafriyat gelirlerini devraldıktan sonra gözle görünür bir artış söz konusu. Daha önce aylık 30 bin lira olan hafriyat gelirleri, inşaat sezonunun yavaşladığı bir dönemde bile aylık 15 milyon liraya ulaştı” demişti. Tuna’nın bu sözleri, Gökçek’in hafriyat işlerinde yolsuzluk yaptığı iddialarına neden oldu.

GÖKÇEK: BENİ VATANDAŞIN GÖZÜNDE HIRSIZ İLAN ETTİ... Bunun üzerine Gökçek, dün sabah Twitter hesabından açıklama yaparak, “Mustafa Tuna resmen bizi vatandaşın gözünde hırsız ilan etti" diye isyan edip "Mustafa Tuna’nın gelir mukayeseleri külliyen yalan" deyip Tuna'yı "Seni insan içine çıkamaz hale getiririm" diye tehdit etmişti. 

TUNA: RAKAMLAR ORTADA... Melih Gökçek’in açıklamalarının ardından Mustafa Tuna, Sonsöz gazetesine konuştu. Melih Gökçek dönemindeki hafriyat ihalesi konusunda polemiğe girmek istemediğini vurgulayan Başkan Tuna, “Gazeteci sordu ben de yanıt verdim. Rakamlar ortada Melih Başkan ile hiçbir tartışmaya girmemek için konuyu noktalıyorum” diye konuştu.

SAVCILIK GÖKÇEK İÇİN HAREKETE GEÇTİ... Mustafa Tuna'nın açıklamalarının ardından Savcılığın Melih Gökçek hakkında inceleme başlattığı ve sonucuna göre de soruşturma açabileceği ortaya çıkmıştı. 

Melih Gökçek ve Mustafa Tuna birbirine girdi büyük kavga!

Gökçek'in başı dertte! Savcılık harekete geçti...