BIST 10.694
DOLAR 32,22
EURO 34,93
ALTIN 2.427,78
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Topaloğlu kaşlarını mı aldırmış!

Survivor adasına düşen ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu, ilk gün izleyenleri koparttı. Gözler ise gayet intizamlı görünen kaşlarındaydı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Survivor yarışmasında gözler uzaylı türkücü Mustafa Topaloğlu'nun kaşlarına takılıp kaldı. Ünlü türkücü kaşlarını aldırmış söylentisi günün geyiği oldu.

Survivor'da yarış başladı. Dün gece ilk bölümü ile ekrana gelen yarışmada izleyicinin ilgi odağı Mustafa Topaloğlu oldu. Yüzme bilmeyen Topaloğlu'nu adada çok zor günler bekliyor.

Hayvanlara karşı büyük bir korkusu olduğu da ortaya çıkan Mustafa Topaloğlu, ekip arkadaşlarının arkasından sürekli "oraya gitmeyin" diye bağırması ile ekrana yansıdı. "Burada aslan var mıdır?" diyerek korkuyla etrafını gözetleyen ünlü türkücü, verdiği şu mesajla da izleyenleri koparttı.

-"Gelmeden önce dua ettim. Dedim ki "ey hayvanlar! ben sizi bir hayvan olarak değil, bir canlı olarak sevdim. Size bir zararım olmaz, sizin de bir zararınız olmasın diyerek ülkemden buraya seslendim. Anlamışlarsa anlamışlardır, anlamamışlarsa ben ne yapayım."


KAŞLARININ HALİ NE?

Adadadaki ilk gecesini korku içinde geçiren ünlü türkücü kaşları ile de dillere düştü. Mustafa Topaloğlu'nun gayet düzgün ve intizamlı görünen kaşları "acaba adaya gitmeden önce kaşlarını mı aldırdı" yorumlarına yolaçtı.

0.20120319150746.jpg