BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Mustafa Sarıgül'den Deniz Baykal iddiası

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın yeniden partinin başına gelmek için çalıştığını öne sürdü.

Abone ol

Şişli Belediye Başkanı bağımsız Mustafa Sarıgül, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın geri gelmek istediğini öne sürerek, "Baykal dedik, ömür boyu kal demedik" diye konuştu.

Mustafa Sarıgül , Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen "Yerel Yönetimlerde Başarının Sırrı" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Mustafa Sarıgül, Baykal'ın geri gelmek istediğini iddia ederek, "Adam ömür boyu kalmak istiyor. Böyle bir şey olur mu? Tekrar söylüyorum, biz Baykal dedik de ömür boyu kal demedik. Kardeşim, sen altı tane seçime girdin başarı yok, halen de geri gelmek istiyorsun. Bırak da gençler gelsin. Sen geldin 75 yaşına, git torunlarınla uğraş. Bu koltuğun gözü çıksın, bu koltuğu halen ne yapacaksın." diye konuştu.

Sarıgül, koltuğa bağlı demokrasiyi değil, halka ve hakka bağlı demokrasiyi her zaman savunduğunu söyledi ve başarısız olanın gitmesi gerektiğini, başarılı olan gelmesi gerektiğini belirtti.